Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
07 Сеп 2016, 14:55
Като гледам прогнозата за времето още сме лято, така че внимавайте с процедурите които са противопоказни при силно слънце.
За бенките не отлагайте, хем ще проверите и състоянието на кожата по цялото тяло, и там си трябва грижа. :)
07 Сеп 2016, 15:12
Сега прознозата е много променлива - ту ще е топло, ту ще е облачно и дъждовно

. По-късно, октомври, най-сигурно май за такива процедури.
08 Сеп 2016, 15:23
PasDeDeux написа:Сега прознозата е много променлива - ту ще е топло, ту ще е облачно и дъждовно

. По-късно, октомври, най-сигурно май за такива процедури.
Да, пилинги се правят когато слънцето е слабо, ето публикация на моята дерматоложка, в която подробно е описала как да се погрижим за кожата след лятото:
http://www.drkaliasheva.com/articles/s- ... kam-zimata
10 Сеп 2016, 11:43
Pacienti, благодаря за статията.
За пилинга съм наясно, че трябва да се прави по--късно есента, но нямах представа, че почистването на лицето не е препоръчително, а имам записан час. Май ще го отложа...
10 Сеп 2016, 13:52
За първи път да срещна специалист, който да препоръчва домашни маски и да се внимава с козметичните процедури

!
12 Сеп 2016, 10:25
puhcheto написа:За първи път да срещна специалист, който да препоръчва домашни маски и да се внимава с козметичните процедури

!
И аз благодаря за статията.
Да, това е похвално. Доктор дето да мисли наистина в твои интерес и да те съветва не само какви процедури може да си направиш при него, но и да те научи на навици и как реално можеш да се поддържаш в ежедневието.
12 Сеп 2016, 15:21
renetka написа:puhcheto написа:За първи път да срещна специалист, който да препоръчва домашни маски и да се внимава с козметичните процедури

!
И аз благодаря за статията.
Да, това е похвално. Доктор дето да мисли наистина в твои интерес и да те съветва не само какви процедури може да си направиш при него, но и да те научи на навици и как реално можеш да се поддържаш в ежедневието.
Моля, моля,разгледайте и другите ѝ публикации, има много полезна информация, която засяга и здравето ни, не само красотата.
12 Сеп 2016, 15:47
Повече да бяха такива доктори, цена нямаше да има. Като ти го обяснят така, разбираш, че понякога излишно се филмираш, но пък и разбираш кога да си заостриш вниманието.
13 Сеп 2016, 10:13
dessiblond написа:Повече да бяха такива доктори, цена нямаше да има. Като ти го обяснят така, разбираш, че понякога излишно се филмираш, но пък и разбираш кога да си заостриш вниманието.
Аз оценявам когато доктор ти даде ясна представа как реално да се справяш в дългосрочен план, как можеш да комбинираш домашните и професионалните грижи. И да знаеш кога наистина имаш нужда някаква процедура.
13 Сеп 2016, 15:34
Това е идеалното, спор няма! На мен ми е много трудно да намеря такъв.