Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
02 Фев 2017, 12:57
Да, публичните личности задължително се грижат за външния си вид, но аз съм такава за мъжът ми и семейството ми.
Гледам да се поддържам, защото мъжете обичат жената до тях да е изглежда добре, но най вече го правя за себе си.
06 Фев 2017, 13:12
Тази тема винаги буди много спорове - за кого се поддържаш, защо трябва и тн.. Разбира се, че човек тези неща ги прави най-вече за себе си, за да се чувства добре. А това, че по видът му вече го възприемат и околните в по-добра или по-лоша светлина са второстепенни неща, макар и да имат не малко значение.
09 Фев 2017, 14:25
Мисля, че отдавна се е изместила тежестта и кое е първостепенното - външният вид преди всичко, после другото. Това не е лошо, но доста се премина границата и примерите са много. Всеки обича да изглежда добре, стига това да не е цел номер едно.
10 Фев 2017, 13:41
тази тема ми напомня една хубава мисъл на Монтен - "Истинското огледало на нашите мисли е начинът ни на живот". човек по природа има склонност към естетиката, за това и се чувства по-добре, когато изглежда така, както му се иска. от там насетне, какви грижи трябва да се положат си е индивидуално.
13 Фев 2017, 18:38
Момичета, може да си направим подарък от козметиката на Obagi на половин цена.
https://web.facebook.com/drkaliasheva/p ... =3&theater
13 Фев 2017, 23:00
Кажете няколко думи за тази марка, сигурно е специална и не се среща навсякъде. Какво действие има?
14 Фев 2017, 17:49
Obagi е висок клас козметика, като характерното при нея е, че се изписва по индивидуална схема от дерматолог спрямо нуждите на пациента. Скъпа е, и си заслужава офертата на половин цена.
15 Фев 2017, 12:17
Щом се изписва индивидуално, някой, който не я е ползвал, няма как да прецени какво би му свършило работа от тази промоция. Сигурно трябва да отиде на преглед първо, за да разбере от какъв продукт се нуждае.
15 Фев 2017, 14:25
Може би, при закупуването му се дава такава индивидуална схема, за да знае как ще му бъде най-ефективна.
15 Фев 2017, 17:56
Ехе, Обаги е страхона козметика и да изписва се от лекари, но доколкото знам въпросния серум е универсален. Четох коментари на жени, които са го ползвали и са много доволни, разликата е в процентите на витамин С, но на снимката не мога да видя.