Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кулинарни изкушения, да се поглезим

23 Юли 2015, 13:01

Идеята за платото ми харесва, може и такъв бекон :)
Лошото на такива месоядни типове е че хич не обичат зеленчуци...

23 Юли 2015, 13:41

qwerryyy написа:Идеята за платото ми харесва, може и такъв бекон :)

Има нещо вярно, за такъв тип мъже само месо и картофи, те от друго не разбират, като вземеш едно пиле на грил и 1 хляб и са на 7-то небе! :lol:

23 Юли 2015, 13:41

qwerryyy написа:Идеята за платото ми харесва, може и такъв бекон :)

Ама аз не разбирам как може да обичаш месо с месо и за гарнитура месо :oops:

23 Юли 2015, 13:44

qwerryyy написа:А как ви се струва едно истинско месно меню, излизам сега с един такъв месояден тип, който и салата не яде, какво да го правя ;) :mrgreen:

За месеядните, няма по-добро от хубава вратна пържола опечена на скара... :)

24 Юли 2015, 16:25

Pacienti написа:
qwerryyy написа:А как ви се струва едно истинско месно меню, излизам сега с един такъв месояден тип, който и салата не яде, какво да го правя ;) :mrgreen:

Много народно предложение, ама няма грам изисканост, ако има и картофена салата и лъжичка лютеница народността е на 6 просто! :mrgreen:

24 Юли 2015, 17:06

Krum написа:
Pacienti написа:

Много народно предложение, ама няма грам изисканост, ако има и картофена салата и лъжичка лютеница народността е на 6 просто! :mrgreen:

Да не забравим лютите чушки... :)

24 Юли 2015, 17:19

Моят мъж ако знаете с какво го изкуших! с картофи със салам и всичко това печено на микровълнова, влюби се в манджата и покрай нея и в мене! :lol: :lol: :lol:

27 Юли 2015, 11:11

rabotnata pchela написа:Моят мъж ако знаете с какво го изкуших! с картофи със салам и всичко това печено на микровълнова, влюби се в манджата и покрай нея и в мене! :lol: :lol: :lol:

Той е бил влюбен вече, и сух хляб да му беше дала, щом е от теб е най - вкусното нещо! :)

27 Юли 2015, 11:52

Gorica23 написа:
rabotnata pchela написа:Моят мъж ако знаете с какво го изкуших! с картофи със салам и всичко това печено на микровълнова, влюби се в манджата и покрай нея и в мене! :lol: :lol: :lol:

Той е бил влюбен вече, и сух хляб да му беше дала, щом е от теб е най - вкусното нещо! :)

Най-добре на сух хляб да се влюбват, че да не се разглезват после. :lol:

27 Юли 2015, 13:06

Rali_hr написа:
Gorica23 написа:

Най-добре на сух хляб да се влюбват, че да не се разглезват после. :lol:

Лелее ама колко сте груби, значи :!: Повечето хора смятат, че един мъж ако го разглезиш за едно, то той си прави изводи и за всичко останало, но не е точно така или поне аз не го разбирам по този начин, за каквото както ги възпиташ :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24