Правила на форума
Добави отговор

Re: Сърцето или разумът?

24 Окт 2011, 14:43

До сега когато да съм послушала сърцето, нищо хубаво не се е случило. Така, че на първо място разума ;)

27 Окт 2011, 15:57

Аз си слушам сърцето и си търпя последиците от това, но смятам че живота трябва да се живее с всичките емоции и трепети които ни предлага.

27 Окт 2011, 16:27

Аз определено съм емоционална натура и действам на принципа на импулса, нооо за серионите неща, дори ако трябва си налагам,но слушам разума.

29 Мар 2012, 15:32

Ако може да е комбинация между двете ще е най-добре, но никога не е за съжаление :roll: В много важни моменти от живота си съм била подвластна на сърцето и съм била на прага да направя големи грешки, но добре че майка ми винаги ме е приземявала! Сега си налагам да не действам толкова импулсивно и да премислям нещата, но не винаги ми се отдава - все пак съм жена :lol: Пък и веднъж живеем в крайна сметка :roll:

29 Мар 2012, 16:05

Сигурно разумът избира най-правилното, но сърцето е говори най-убедително и най-истински ... и може би най-много ни залъгва, но ... все по-често му се доверяваме ...

03 Апр 2012, 14:05

Когато си на 15 е нормално да слушаш сърцето си и да бъдеш болезнено емоционален. Когато обаче станеш на 30 трябва да умееш да се прикриваш и контролираш и най-вече да взимаш разумни решения. ;)

02 Авг 2013, 10:37

Възрастта е определящ фактор. Младостта се вслушва в сърцето, в страстта, в порива. Узрявайки обаче започваме да се вслушваме и в разума...

06 Авг 2013, 12:14

"Любовта трае само три години" е казал Фредерик Бегбеде в една своя книга. Може би има предвид по - скоро страстта. Онова общуване, при което желанието да прегърнеш, "награбиш" другия заглъхва...Изводът е, че ако сме послушали сърцето, няма да ни остане нищо. Ако обаче сме избрали разума, остава уважение, грижа и т.н.

07 Авг 2013, 11:34

Според мен - уважение, подкрепа, разбиране и ...страст, страст, страст . Това е доброто партньорство.

07 Авг 2013, 20:31

в един момент човек претръпва и все повече започва да слуша разума. добре е когато има баланс
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4