09 Авг 2013, 13:40
Май всички клоните към разума, но аз пък не мога без чувства (да послушам сърцето).
11 Авг 2013, 11:26
зависи колко разумно е сърцето

ако е склонно да на кара да правим глупости, по-добре да си слушаме разума
30 Сеп 2013, 14:59
Мисля, че трябва да се опитваме да ги съчетаваме и тогава изборът ни никога няма да е неправилен.
28 Окт 2016, 14:51
Аз май повече залагам на сърцето. Разумен човек съм, но когато става дума за това кое ме прави щастлива, удовлетворена и ме кара да се чувствам добре, сърцето винаги ми го подсказва. Някои неща не можеш да ги обясниш с разума, просто ги чувстваш.
01 Ное 2016, 13:13
Аз съм точно обратно, бих пренебрегнала това, което искам, ако смятам, че разумът ми е по-прав.
04 Ное 2016, 14:51
aleksandrowa написа:Мисля, че трябва да се опитваме да ги съчетаваме и тогава изборът ни никога няма да е неправилен.
Уж балансираме между сърцето и разума, но не всеки път се справяме с баланса

. Трудна работа е. Има ситуации, когато се разкъсваш между двете и не знаеш какво да направиш. Но така или иначе решение трябва да се вземе.
04 Ное 2016, 15:46
red_eyes написа:aleksandrowa написа:Мисля, че трябва да се опитваме да ги съчетаваме и тогава изборът ни никога няма да е неправилен.
Уж балансираме между сърцето и разума, но не всеки път се справяме с баланса

. Трудна работа е. Има ситуации, когато се разкъсваш между двете и не знаеш какво да направиш. Но така или иначе решение трябва да се вземе.
Въпросът е при теб кое надделява.. сърцето или разума.
14 Ное 2016, 22:00
Хората все се оплакват, че си патят от сърцето, но не мисля, че трябва да се гледа по този начин само. Сърцето прави живота истински и вълнуващ.
24 Ное 2016, 11:53
определено бих си послушала сърцето, или аз много му се връзвам, или не знам, но не мога да не му се доверя в някаква ситуация. Когато съм слушала вътрешния си глас и сърцето си, винаги съм оставала доволна, е имало е случаи е които е грешало, но са били малки и несъществени.
26 Ное 2016, 22:19
А интуицията към кое да я причислим? Нея като я слушаме, почти не бъркаме.