За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
16 Юли 2015, 13:27
Не, невъзможно е, само могат да станат по-светли старите белези, а ако евентуално упорито мажеш някаква раничка, от която предполагаш, че би ти останал белег, то може и наистина да не остане следа
05 Авг 2015, 12:55
mangusta написа:Не, невъзможно е, само могат да станат по-светли старите белези, а ако евентуално упорито мажеш някаква раничка, от която предполагаш, че би ти останал белег, то може и наистина да не остане следа

а дали ще се справи с новите червени стрии ако следваме тоя принцип?
05 Авг 2015, 13:21
Monika_Spasova написа:а дали ще се справи с новите червени стрии ако следваме тоя принцип?
Не вярвам, още не се е измислил чудотворния крем, който ще лекува стрии!
25 Авг 2015, 16:53
svetlozara написа:Monika_Spasova написа:а дали ще се справи с новите червени стрии ако следваме тоя принцип?
Не вярвам, още не се е измислил чудотворния крем, който ще лекува стрии!
Няма и да се случи, странното е, че мацките продължават да търсят такъв
28 Авг 2015, 11:46
Еее стига де,винаги ни остава надеждата,че все някога ще измислят крем за стрии или друг лесен начин да се отървем от ужасните тигрови следи!
01 Сеп 2015, 11:35
кремът наистина е ефикасен. баба ми го използваше за напукани пети.
01 Сеп 2015, 11:56
Замислям се да си взема, щом става за пети, имам лятото доста проблемни стъпала, ако това ще ми помоген да се справя с тях ще есупер
01 Сеп 2015, 15:37
Пробвах да си мажа лицето с него но много трудно се измива, как го махате?
08 Сеп 2015, 14:27
Взех го и аз този крем онзи ден, вчера се прибирам и гледам малкия играл навън и си ударил доста сериозно крака. Намазах го и днес изглеждаше много по-добре, но остана бяло на коляното.
08 Сеп 2015, 14:40
Pipilota написа:Взех го и аз този крем онзи ден, вчера се прибирам и гледам малкия играл навън и си ударил доста сериозно крака. Намазах го и днес изглеждаше много по-добре, но остана бяло на коляното.
Хм и ти ли се зариби по него, аз още не съм се решила да си го взема, сякаш всичко ми е наред инямам нужда от тоя чудодеен крем.