10 Фев 2016, 15:53
black написа:Честно да ви кажа, не харесвам ящните момичета.Ако на първата среща започва да поръчва и поръчва, щото сега й е паднал балък да плаща, бягам презглава!
11 Фев 2016, 11:33
Krum написа:black написа:Честно да ви кажа, не харесвам ящните момичета.Ако на първата среща започва да поръчва и поръчва, щото сега й е паднал балък да плаща, бягам презглава!
Демек ти предпочиташ да е няква полуприпаднала от глад. Па и смятай с кви ли излизаш,д дето поръчват като невидеи. С толкова жени съм излизал, ама никоя не е поръчвала като за края на света...
11 Фев 2016, 11:57
irka написа:Krum написа:black написа:Честно да ви кажа, не харесвам ящните момичета.Ако на първата среща започва да поръчва и поръчва, щото сега й е паднал балък да плаща, бягам презглава!
Демек ти предпочиташ да е няква полуприпаднала от глад. Па и смятай с кви ли излизаш,д дето поръчват като невидеи. С толкова жени съм излизал, ама никоя не е поръчвала като за края на света...
Ех, какви сте мъже, щом и една жена не можете да изхраните?
11 Фев 2016, 12:24
11 Фев 2016, 13:48
Rali_hr написа:То по първи срещи колко е неудобно. Аз обаче като се замисля, никога не съм ходила на първа среща на ресторант или ан подобно място. Все се срещахме да пием кафе или вечерта в някой клуб на бира. Никога не съм имала срещи в ресторанти с вино и храни.Всъщност, тези срещи на ресторант има ли ги изобщо или са само по филмите, някоя жена ходила ли е на такава?
11 Фев 2016, 15:31
11 Фев 2016, 15:46
12 Фев 2016, 12:27
Rali_hr написа:То по първи срещи колко е неудобно. Аз обаче като се замисля, никога не съм ходила на първа среща на ресторант или ан подобно място. Все се срещахме да пием кафе или вечерта в някой клуб на бира. Никога не съм имала срещи в ресторанти с вино и храни.Всъщност, тези срещи на ресторант има ли ги изобщо или са само по филмите, някоя жена ходила ли е на такава?
07 Мар 2016, 16:00
08 Мар 2016, 15:28