07 Юли 2015, 12:42
07 Юли 2015, 12:46
07 Юли 2015, 12:48
07 Юли 2015, 13:25
07 Юли 2015, 14:44
08 Юли 2015, 15:36
08 Юли 2015, 15:42
Bass написа:Начи, дами, ако в менюто има гювеч - go for it. Няма по-отблъскващо нещо от жена, която кълве разни гнилочи и корени като гладна кокошка. Всички знаем, че се храните ;P
08 Юли 2015, 15:53
Bambaa написа:Bass написа:Начи, дами, ако в менюто има гювеч - go for it. Няма по-отблъскващо нещо от жена, която кълве разни гнилочи и корени като гладна кокошка. Всички знаем, че се храните ;P
Че аз това си ям по принцип,ама въпросът тук май е да няма чесън, например или да не станеш на петниста хиена, докато приключи вечерята
Т.е. предполагам и ти няма да си вземеш чеснови хлебчета, ако и мацката ти не яде от тях, защото тогава ще й миришеш да дядо й
08 Юли 2015, 16:03
Bass написа:Bambaa написа:Bass написа:Начи, дами, ако в менюто има гювеч - go for it. Няма по-отблъскващо нещо от жена, която кълве разни гнилочи и корени като гладна кокошка. Всички знаем, че се храните ;P
Че аз това си ям по принцип,ама въпросът тук май е да няма чесън, например или да не станеш на петниста хиена, докато приключи вечерята
Т.е. предполагам и ти няма да си вземеш чеснови хлебчета, ако и мацката ти не яде от тях, защото тогава ще й миришеш да дядо й
Ми аз затова съм си избрал жена, която яде и чесън, и лук, и люти чушки, че и трите в комбинация! Лютото гори калории. Пък ако не щеш да лъхаш на пикантно, винаги може да сдъвчеш някакъв копър/магданоз или орехи. Това от бившата го знам, щото тя пък не ядеше такива неща, сакън.
08 Юли 2015, 16:36
Bambaa написа:Едно е да ги ядеш по принцип, друго е да го направиш на първа среща, нали се сещаш![]()
![]()
Иначе и аз ако бях мъж това щеше да ми е първият тест, но не на първата среща, предполагам