27 Юли 2015, 16:37
red_eyes написа:Много благодаря за съветите, продължавам да се ровя и при повечко инфо за ефикасни и натурални маски, които стягат порите, ще пишаСнощи пробвах тази маска с белтък и лимон, не зная дали си внушавам, но мисля, че добре ми подейства. Относно кремът на Биодерма, смятам, че е идеален вариант, стига наистина да върши работа, тъй като е солен и малък
![]()
27 Юли 2015, 17:28
27 Юли 2015, 22:39
28 Юли 2015, 05:50
rose_92 написа:Не бих ви препоръчала да използвате слънцезащитни кремове на Avon или Oriflame, както и всякакви други техни кремове, маски и т.н., защото за тъпкани с парабени...
Иначе маската с белтък и лимон действа моментално наистина и свива порите, но това не е завинаги. Кремът на Биодерма също ги свива веднага. Май беше 30-40 мл, но имай предвид, че ти като си слагаш по малко ще го изразходиш за няколко месеца.
28 Юли 2015, 06:45
red_eyes написа:Много благодаря за съветите, продължавам да се ровя и при повечко инфо за ефикасни и натурални маски, които стягат порите, ще пишаСнощи пробвах тази маска с белтък и лимон, не зная дали си внушавам, но мисля, че добре ми подейства. Относно кремът на Биодерма, смятам, че е идеален вариант, стига наистина да върши работа, тъй като е солен и малък
![]()
28 Юли 2015, 11:27
Monika_Spasova написа:red_eyes написа:Много благодаря за съветите, продължавам да се ровя и при повечко инфо за ефикасни и натурални маски, които стягат порите, ще пишаСнощи пробвах тази маска с белтък и лимон, не зная дали си внушавам, но мисля, че добре ми подейства. Относно кремът на Биодерма, смятам, че е идеален вариант, стига наистина да върши работа, тъй като е солен и малък
![]()
Днао да ти свърши работа, че наистина продуктите на Биодерма не са евтино, но пък на мен ми харесват, качествени са. И все пак никога няма 100% доволни от нещо.
28 Юли 2015, 14:08
28 Юли 2015, 14:28
28 Юли 2015, 15:55
rose_92 написа:Най-добре първо поискай мостра от някоя аптека, за да го пробваш обаче това е малко трудна задача, защото на много малко места дават мостри.
Иначе продуктите на Avon и Oriflame не са лоши, но като знам какво има в тях и вече избягвам са си купувам нещо от там..
28 Юли 2015, 16:11