Как се грижите за кожата на лицето си в горещините?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Как се грижите за кожата на лицето си в горещините?

Мнениеот Mon_ton » 27 Юли 2015, 16:37

red_eyes написа:Много благодаря за съветите, продължавам да се ровя и при повечко инфо за ефикасни и натурални маски, които стягат порите, ще пиша :) Снощи пробвах тази маска с белтък и лимон, не зная дали си внушавам, но мисля, че добре ми подейства. Относно кремът на Биодерма, смятам, че е идеален вариант, стига наистина да върши работа, тъй като е солен и малък :mrgreen: :mrgreen:

Сигурно си внушаваш , за една вечер как ще подейства?
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Malina » 27 Юли 2015, 17:28

От 1 седмица се мажа с кисело мляко, доста добре ми се освежи кожата аи неравния ми тен започна да се оправя. :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот rose_92 » 27 Юли 2015, 22:39

Не бих ви препоръчала да използвате слънцезащитни кремове на Avon или Oriflame, както и всякакви други техни кремове, маски и т.н., защото за тъпкани с парабени...
Иначе маската с белтък и лимон действа моментално наистина и свива порите, но това не е завинаги. Кремът на Биодерма също ги свива веднага. Май беше 30-40 мл, но имай предвид, че ти като си слагаш по малко ще го изразходиш за няколко месеца.
rose_92

Мнениеот Jully » 28 Юли 2015, 05:50

rose_92 написа:Не бих ви препоръчала да използвате слънцезащитни кремове на Avon или Oriflame, както и всякакви други техни кремове, маски и т.н., защото за тъпкани с парабени...
Иначе маската с белтък и лимон действа моментално наистина и свива порите, но това не е завинаги. Кремът на Биодерма също ги свива веднага. Май беше 30-40 мл, но имай предвид, че ти като си слагаш по малко ще го изразходиш за няколко месеца.

И аз по принцип не съм почитател на козметиката на Avon,но много мои приятели използлват точнно техните слънцезащитни кремове и са доволни. Да не се лъжем, удоволствието да се покажеш на слънце е скъпо. :)))
Аватар
Jully

Мнениеот Monika_Spasova » 28 Юли 2015, 06:45

red_eyes написа:Много благодаря за съветите, продължавам да се ровя и при повечко инфо за ефикасни и натурални маски, които стягат порите, ще пиша :) Снощи пробвах тази маска с белтък и лимон, не зная дали си внушавам, но мисля, че добре ми подейства. Относно кремът на Биодерма, смятам, че е идеален вариант, стига наистина да върши работа, тъй като е солен и малък :mrgreen: :mrgreen:

Днао да ти свърши работа, че наистина продуктите на Биодерма не са евтино, но пък на мен ми харесват, качествени са. И все пак никога няма 100% доволни от нещо.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот julianne » 28 Юли 2015, 11:27

Monika_Spasova написа:

Днао да ти свърши работа, че наистина продуктите на Биодерма не са евтино, но пък на мен ми харесват, качествени са. И все пак никога няма 100% доволни от нещо.

Няма как да има, но специално за порите и аз смятам, че доволно малко продукти помагат и то не отново на 100%, но при положение, че е проблем при доста хора, то е добър вариант да се пробва :idea:
julianne

Мнениеот rose_92 » 28 Юли 2015, 14:08

Най-добре първо поискай мостра от някоя аптека, за да го пробваш обаче това е малко трудна задача, защото на много малко места дават мостри.
Иначе продуктите на Avon и Oriflame не са лоши, но като знам какво има в тях и вече избягвам са си купувам нещо от там..
rose_92

Мнениеот rabotnata pchela » 28 Юли 2015, 14:28

Никой не би дал мостра, това е мисия невъзможна, особено на някой по-универсален продукт ;0
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот viking » 28 Юли 2015, 15:55

rose_92 написа:Най-добре първо поискай мостра от някоя аптека, за да го пробваш обаче това е малко трудна задача, защото на много малко места дават мостри.
Иначе продуктите на Avon и Oriflame не са лоши, но като знам какво има в тях и вече избягвам са си купувам нещо от там..

:o :o Какво има, жена ми е дистрибутор и ползваме често вкъщи продукти и на Avon, и на Oriflame, какво съдържат? :roll:
viking

Мнениеот qwerryyy » 28 Юли 2015, 16:11

Най-малкото Avon са тествани в/у животни, това е достатъчна причина да се откажем от тях, амкар че и аз понякога си вземам техни продукти, но избягвам.
Аватар
qwerryyy

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим