Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как се грижите за кожата на лицето си в горещините?

28 Юли 2015, 17:18

На Avon не са лоши слънцезащитните, макар че цената им е съмнителна, обаче яко пазят кожата не съм чула някой да изгори след ползването на такъв крем. Жалко, че са толкова големи боклуци :(

29 Юли 2015, 12:24

Започнах всяка вечер да си правя маска с настъргана краставица и да ви кажа, че днес ще е 6-ти ден, в който ще правя и усещам кожата си по-хидратирана и свежа, явно наистина си дава ефект :idea:

29 Юли 2015, 12:57

MollyDolly написа:Започнах всяка вечер да си правя маска с настъргана краставица и да ви кажа, че днес ще е 6-ти ден, в който ще правя и усещам кожата си по-хидратирана и свежа, явно наистина си дава ефект :idea:

А как точно я правиш, настръгваш краставица и слагаш на лицето? колко време стоиш така? :roll:

29 Юли 2015, 14:57

S_Milenska написа:
MollyDolly написа:Започнах всяка вечер да си правя маска с настъргана краставица и да ви кажа, че днес ще е 6-ти ден, в който ще правя и усещам кожата си по-хидратирана и свежа, явно наистина си дава ефект :idea:

А как точно я правиш, настръгваш краставица и слагаш на лицето? колко време стоиш така? :roll:

Не мисля, че ще помогне само една краставица, ако се добави белтък или кис. мляко, там според нуждите на кожата - разбирам, но само с краставицааа... :roll:

29 Юли 2015, 15:23

Защо да не е само краставица, ако е само белтък може ? :lol:

29 Юли 2015, 16:29

ха интересно как става това с краставицта, звучи много просто - точно такова, каквото бих направила :)

30 Юли 2015, 13:42

А това не се ли прави против подпухване, както моята си слага краставици на очите :idea: :?

30 Юли 2015, 16:38

николаев написа:А това не се ли прави против подпухване, както моята си слага краставици на очите :idea: :?

Не само затова се прави, само я настъргваш краставичката и я нанасяш, стоиш около 15-20 мин. с нея, след което изплакваш и готово, поне е лесно и сега краставици под път и над път :!: :D

30 Юли 2015, 17:25

Това ме подсеща, че има също толкова ефикасна маска за лице, но само с домат, а ако не се лъжа служеше и за премахване на черните точки :roll:

31 Юли 2015, 11:26

По-често почиствам с пилинг през лятото, понеже се омазнява повече кожата ми и порите се запушват и за да не ми излизат пъпчици, това ми е на мен играта :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4