Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как се грижите за кожата на лицето си в горещините?

04 Авг 2015, 10:56

Mamacita написа:Това ме подсеща, че има също толкова ефикасна маска за лице, но само с домат, а ако не се лъжа служеше и за премахване на черните точки :roll:

Възможно е, домата изсмуква гнойта от някоя пъпка да речем, може да изсмуче и черните точки. Ще пробвам на носа и на брадата, но разкажи повече за начина?

04 Авг 2015, 11:34

Kremiliya написа:
Mamacita написа:Това ме подсеща, че има също толкова ефикасна маска за лице, но само с домат, а ако не се лъжа служеше и за премахване на черните точки :roll:

Възможно е, домата изсмуква гнойта от някоя пъпка да речем, може да изсмуче и черните точки. Ще пробвам на носа и на брадата, но разкажи повече за начина?

Тази доматената и аз съм я правила, не е трудно само пасираш месестата част на домата, без семките и налагаш след около 20 мин. измиваш, ако изсъхне много скоро, може да сложиш втори пласт. Иначе си права, че домата премахва черни точнки, но там е добре да е цяло парче, залепяш с пластир и чакаш, но не помня колко време се стоеше, те черните точици сами си излизат, без бой :mrgreen:

04 Авг 2015, 12:46

Интересно! :) Още днес ще пробвам, поне има много домати в момента, дано да се отърва от черните точки, с бременността имам доста! :(

04 Авг 2015, 15:06

Mon_ton написа:Интересно! :) Още днес ще пробвам, поне има много домати в момента, дано да се отърва от черните точки, с бременността имам доста! :(

Предполагам ще е още по-ефикасно, ако си залепиш домата след баня, когато порите са се разтворили широко :idea: :idea: ;)

04 Авг 2015, 15:18

Зимата и лятото се грижа по един и същи начин за лицето си, с тази разлика, че лятото си минавам от време на време лицето с лед, шоковата разлика му действа страхотно и кожата ми е по-добра така. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4