Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Възможно ли е да променя формата на очите си с очна линия?

06 Авг 2015, 13:49

От едно известно време насам се опитвам да изглеждам като истинско момиче! :D Гримирам се, но понеже мисля, че ми отива само с очна линия, то не си правя много експерименти!

Проблемът е, че никога не съм харесвала формата на очите си, винаги ми се струват страшно малки и някак кръгли, а искам да са ееей толкова големи :D
how_to_make_your_eyes_look_larger.jpg
how_to_make_your_eyes_look_larger.jpg (6.88 KiB) Прегледано 1505 пъти
:mrgreen: Не зная дали ще мога да се направя така, както ме гримираха преди година за бала, понеже тогава едно момиче, което се занимава професионално с това, ме гримира и от тогава не съм се виждала с толкова добре поставена очна линия, така че да променя формата на очите ми и да ги прави по-големи :roll:

Възможно ли е според вас да се използва ежедневно този грим, който ще ми предложите и се надявам на повече съвети от ваша страна как да постигна готин резултат :idea:

Re: Възможно ли е да променя формата на очите си с очна линия?

06 Авг 2015, 13:59

Съвсем да се промени формата - не мисля, но може да отвориш окото с бял молив на долната водна линия, както и с добра спирала, евентуално някакви адски дискретни изкуствени мигли ;) Когато иде реч за формата, то не винаги има нужда да се променя, а по-скоро да се подчертава по начина, който смяташ за по-добър :idea:

06 Авг 2015, 14:22

Няма как да стане това съвсем, но може да издължаваш повече краищата, за да станат с по-бадемовидна форма очите ти, а и да не е тънка линията, нанасяй смело и дебело :mrgreen:

07 Авг 2015, 12:45

Мисля, че с този ефект на леко опушване би стояло добре, за да не е точно такава строга черна очна линия, може да опиташ, смятам ще се получи добре, тип котешки поглед :idea:

19 Авг 2015, 13:20

Абе има и кьопави жени, не могат и не могат да се направят като хората, затова си ходят и като измити чинии без капка грим. Ама по-добре така, отколкото грозно нацапотена с различни очи :idea: ;)

21 Авг 2015, 15:35

nadqta написа:Абе има и кьопави жени, не могат и не могат да се направят като хората, затова си ходят и като измити чинии без капка грим. Ама по-добре така, отколкото грозно нацапотена с различни очи :idea: ;)

Не те ли е срам така да храниш жените, голяма част от тях нямат време да се обърнат, камо ли да се мацат, за щастие не съм от толкова заетите, но виждам мои приятелки как изнемогват с времето и 48 часа да беше денонощието пак нямаше да стига, да не говорим, че едно нещо като не се прави дълго време то се забравя!

24 Авг 2015, 14:00

Да, въпросът е по какъв начин си решил да я поставиш - нещо по-дискретно или по-фамозно, като второто със сигурност ви носи шанс за успех с промяната на формата, когато е по-дебела линията и по-издължена... има достатъчно клипове в ютюб за поставяне на очна линия, а и не само там, въпросът е до опит-грешка :)

25 Авг 2015, 16:19

Аз забелязвам, че на малките и кръгли очи, сякаш им отива по-тънка, но издължена линия, докато по-големите, особено на тези с бадемовидна форма, за тях няма никакво значение как ще се гримират :idea: :lol:

27 Авг 2015, 15:35

Не смятам, че очна линия отива на всеки, например на падналия клепач няма да му отива каквато и да е била линия на горния клепач! :|

28 Авг 2015, 10:24

Не бих казала, че аз ще се справя с промяната на формата на очите чак, може да дам някакъв контур и да променя леко визията си, но не мога да се омажа така, че окото ми хем да изглежда добре, хем да е различно. :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4