maminka написа:Snejna написа:Не си ли закъсняла за дулата, според мен трябва да се съберете още от началото на бременността да се опознаете, да почувстваш дали е твоя човек, ти кога трябва да раждаш?
И да й плаща 7-8 месеца невероятни суми, за да се чувства комфортно за едни 72 часа, в най-лошия случай на раждане - това е безумно, а ако носи близнаци?!?!
Snejna написа:maminka написа:И да й плаща 7-8 месеца невероятни суми, за да се чувства комфортно за едни 72 часа, в най-лошия случай на раждане - това е безумно, а ако носи близнаци?!?!
Няма как да НЕ знаеш в наши дни, че очакваш близнаци така че това е ненужно уточнение.Отгоре на всичкото, не мислял, че се плащат някакви пари предварително, нито че се плаща за опознаването, а само за раждането. Не знам що трябва да се отрича нещо, което не разбираш. Сигурна съм, че има страшно големи ползи от раждането с дула, не съм прочела нито едно негативно мнение за раждането с въпросната жена, а нормалното раждане в компанията на лекари само .. е за там сме чували какво ли не, нали?
maminka написа:Въросът беше риторичен за близнаците, т.е. нито ти, нито аз знам дали не е бременно момичето с две дечица, относно разбирането, само мога да кажа, че съм минала два пъти от там, като втория родих близнаци и да ти кажа, не беше кой знае какво приключение или геройство, за да имам нужда от човек, който да ме насърчава и да ми стиска ръката. Относно плащането, наистина - нямам идея как става, но въпрек това смятам, че колкото и да са парите пак ще е по-разумно да ги даде за детето си отколкото за собствена облага, която в крайна сметка не е сигурно дали ще получи
Назад към Бременност, раждане и майчинство
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта