Колко ви струва първия учебен ден на вашето дете?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Колко ви струва първия учебен ден на вашето дете?

Мнениеот Kremiliya » 18 Сеп 2015, 12:32

Не съм смятала точно, но мисля, че ми излезе около 200, наистина доста скъпо и продължаваме с покупките.. :roll:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот YoLindi » 18 Сеп 2015, 14:44

Аз не мога да си представя, в такъв случай, как ромите пращат децата си на училище, аз ако съм самотна майка в положението, в което се намирам в този момент, няма как да успея :!:
YoLindi

Мнениеот Pipilota » 19 Сеп 2015, 09:11

YoLindi написа:Аз не мога да си представя, в такъв случай, как ромите пращат децата си на училище, аз ако съм самотна майка в положението, в което се намирам в този момент, няма как да успея :!:

Аз си признавам, че не съм избирала евтиното, но не мога да кажа, че и раниците им са по 100лева всяка! На принципа съм да купя веднъж по-скъпо, отколкото 10 път евтино. За ромчетата не знам, не смятам просто, че изпълняват всички условия от учителите и за тях има по-голям толеранс. Айде, ако изключа дрехите, които така или иначе бих купила ще сваля по 100лв от всеки. И с тези униформи са някаква кожудерска история... 130лева униформите по 1 кат, с други думи поръчахме още тениски и т.н., за да има дрехи, които да преоблича през цялата седмица....
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Rali_hr » 19 Сеп 2015, 16:28

О, не няма място за сравнение с ромските училища, там не вярвам изобщо да им изискват нещо, помагала, темперни боички, всички глупости, които цедят от нас - завеяните родители! :mrgreen:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Pipilota » 21 Сеп 2015, 13:52

Имам приятелка, която е учителка в селско училище, та там има само ромчета, не е казвала да имат големи изисквания, там им се молят изобщо да ходят на училище, кой ти гледа какво си носят..
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот MGB » 22 Сеп 2015, 13:24

Rali_hr написа:О, не няма място за сравнение с ромските училища, там не вярвам изобщо да им изискват нещо, помагала, темперни боички, всички глупости, които цедят от нас - завеяните родители! :mrgreen:

В изцяло класове с роми, предполагам, че е така, ама тези, които са пръснати сред нашите деца, не на всички родителите им са нормални, какво правят те?
MGB

Мнениеот Jully » 23 Сеп 2015, 17:02

MGB написа:
Rali_hr написа:О, не няма място за сравнение с ромските училища, там не вярвам изобщо да им изискват нещо, помагала, темперни боички, всички глупости, които цедят от нас - завеяните родители! :mrgreen:

В изцяло класове с роми, предполагам, че е така, ама тези, които са пръснати сред нашите деца, не на всички родителите им са нормални, какво правят те?

Мисля, отново минават покрай капките като хора, които нямат. :roll:
Аватар
Jully

Мнениеот klara » 10 Сеп 2016, 15:46

Аз още не съм купувала нищо, а училището тропа на вратата вече :mrgreen: . Каквото е необходимо ще се купува, няма друг начин. Но не се и изхвърлям. Учебниците все ощи ги дават от училището, така че основно отива за дрехи.
klara

Предишна

Назад към Възпитание, грижа и съвети