Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Наистина ли с гривната с феромони ще привлека жена?

17 Сеп 2015, 14:42

:lol: Така или иначе и маймуните да ловиш с трици и триците да ловиш с маймуни - ефекта ще е същия - демек нулев. :)

17 Сеп 2015, 16:05

Malina написа::lol: Така или иначе и маймуните да ловиш с трици и триците да ловиш с маймуни - ефекта ще е същия - демек нулев. :)

По-скоро зависи от мацката и колко е податлива тя, има някои дами, които са по-лабилни и би станало от раз :!:

18 Сеп 2015, 11:21

Това за мен наистина са глупости, ще взема една такава гривна на мъжа и ще чакам, ако си дойде гузен или аз неудържимо го нападна, значи действа ;)

18 Сеп 2015, 14:18

Lollipop написа:Това за мен наистина са глупости, ще взема една такава гривна на мъжа и ще чакам, ако си дойде гузен или аз неудържимо го нападна, значи действа ;)

Ама може и тези две неща да станат накуп и пак няма да ти откаже, а след като приключите, то вече колко да е гузен... :mrgreen:

18 Сеп 2015, 14:58

Lollipop само внимавай да не го налази някоя друга, че тогава ще е страшно :)

18 Сеп 2015, 15:42

Anka написа:Lollipop само внимавай да не го налази някоя друга, че тогава ще е страшно :)

Колко да е страшно, момчето ще си чопне, поне знаеш, че сама си сложила главата в торбата :lol:

18 Сеп 2015, 16:33

red_eyes написа:
Anka написа:Lollipop само внимавай да не го налази някоя друга, че тогава ще е страшно :)

Колко да е страшно, момчето ще си чопне, поне знаеш, че сама си сложила главата в торбата :lol:

:lol: :lol: :lol: Горкия човек, само после да не му пилиш на главата, сама ще си била виновна, но наиситна е интересно да се направи такъв експеримент. По-скоро трябав да се пробва с тийнейнджър :)

23 Сеп 2015, 10:17

Това е някаква абсолютна глупост, не вярвам, че някой идиот може да ме омая, само защото носи подходящата гривна ;)

04 Ное 2015, 13:18

Pipilota написа:Това е някаква абсолютна глупост, не вярвам, че някой идиот може да ме омая, само защото носи подходящата гривна ;)

Може да се хване някой на стръвта :) :chickencatch:

05 Ное 2015, 13:29

Остава да пробваме. :) Но аз си мисля, че може да даде поне увереност, като всяко "психо нещо си"
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5