17 Сеп 2015, 09:38
17 Сеп 2015, 11:23
17 Сеп 2015, 12:55
17 Сеп 2015, 13:27
17 Сеп 2015, 13:52
Fancy написа:Абе независимо от пола, то ако един човек не може да тробпне с крак и да си заяви позицията, не само човека, който обича ще го тъпче, но и всички от заобикалящата го среда. Вярно е, че при жените не е точно така, тъй като в повечето случаи са на две плесници живот, точно заради това не трябва обществото да съжалява тези хора, а по-скоро да ги нахъса да покажат себе си и същността си, да станат възможно по-борбени, без да са отмъстителни и да причиняват това на следващите си половинки, понеже най-често така се случва.
22 Сеп 2015, 16:08
Malina написа:Fancy написа:Абе независимо от пола, то ако един човек не може да тробпне с крак и да си заяви позицията, не само човека, който обича ще го тъпче, но и всички от заобикалящата го среда. Вярно е, че при жените не е точно така, тъй като в повечето случаи са на две плесници живот, точно заради това не трябва обществото да съжалява тези хора, а по-скоро да ги нахъса да покажат себе си и същността си, да станат възможно по-борбени, без да са отмъстителни и да причиняват това на следващите си половинки, понеже най-често така се случва.
Но при мъжете, след като осъзнават, че жена им е на 2 плесници живот и не искат да я ошамарят, въпреки че си го проси, как трябва да постъпят?
23 Сеп 2015, 10:11
23 Сеп 2015, 10:19
Pipilota написа:След като си свидетел на такива отношения, защо не реагираш? В никоя посока нито трябва, нито е правилно да има подобни отношения на тормоз и бой!
23 Сеп 2015, 12:47
12 Ное 2015, 22:39
YoLindi написа:Pipilota написа:След като си свидетел на такива отношения, защо не реагираш? В никоя посока нито трябва, нито е правилно да има подобни отношения на тормоз и бой!
В повечето случаи, сякаш мъжете са подложени повече на психически тормоз, не толкова на физически, а това по нашите ширини се няма за нищо, аз имам няколко по-властни приятелки, които донякъде се опитват да малтретират и много им говоря, те донякъде го разбират, но когато не виждат отпор от страна на гаджетата си, то те смятат, че всичко е ок, което за мен е,![]()
а те по-скоро го приемат за нещо нормално (и двете страни)