Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Love.net - гледахте ли новия български филм?

07 Фев 2012, 18:45

Love.net,Мисия Лондон,Шменти капели-страхотни са ,струва си да ги гледаш.Не съм очарована от Тилд.

05 Мар 2012, 18:23

Да гледахме новия български филм Love.net - въобще не ми хареса. Сюжетът беше заимстван от друг американски филм, само елемента на интернет любовта беше различен. Може и да има и такива, на които им харесва този филм,но аз не съм сред тях.

14 Мар 2012, 13:07

Аз нещо не можах да го харесам този филм... Иначе българските сериали са страхотни - гледам ги до един ;)

14 Мар 2012, 22:34

В този филм се описва една житейска история,която се повтаря в много семейства.Битовизма убива не само любовта, постепенно човек се заглежда в страни като че ли там ще открие ...незнам ,но е причина за лошо отношение и дори понякога се стига до развод.Те тук мога спокойно да ви напомня за Иван и Вихра...Има какво да се научи от този филм и да се поучи човек,само трябва да анализираш а не да гледаш пасивно картинки и да сравняваш с чужди сюжети,е аз тези не съм ги гледала та за това филма ми допадна и ще се постарая моето семейство да не стигне до това положение- съпругът ми да търси удовлетворение и душевен комфорт комуникирайки с друга жена,изключение е че неговата е доста умна и успя да си върне интереса и любовта,но това разбира се е хепи енд който се случва рядко макар да ни се иска да е така при всички.

16 Мар 2012, 22:51

Love.net - добра идея, но лошо изпълнение. Нищо изненадващо....нищо впечатляващо. Успехът на филма се дължи на стабилна реклама и "актуални" актьори.

11 АПРИЛ - Световна премиера на филма "Окупирай любов"

02 Апр 2013, 09:45

Occupy love.jpg
Occupy love.jpg (94.55 KiB) Прегледано 665 пъти
В четвъртък, 11 април, очаквайте световната премиера на филма "Окупирай любов"/Occupy love. Един филм за окупационните движения по света, който България повече от всякога има нужда да види в това съдбовно за нас време. Филмът ще бъде премиерно излъчен в над 20 страни едновременно. София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Горна Оряховица, Стара Загора, Сливен, Габрово и др. също ще се включат в световната инициатива. ;)
Идеята за "Окупирай любов" възниква покрай окупацията на Уолстрийт и движението "Окупирай". Но той касае случващата се навсякъде по свята революция на съзнанието и любовта. Посланието на филма е просто. Когато ние умираме емоционално и финансово, нужно е да преосмислим себе си…Какво ни става? "Окупирай любов" ще се опита да ни отговори на този и редица други екзистенциални въпроси…Дали ще успее? Убедете се сами на 11 април.

Най-любимият стар български филм е...

22 Сеп 2015, 17:07

Започнахме с мъжа ми и децата един ритуал, всяка вечер търсим или телевизионен театър или стар български филм и така завършваме вечерта... Но напоследък ни стана все по-трудно да се сещаме за филми, които не сме гледали.

Реших да направя тук една темичка, за да се подсещаме за най-любимите ни стари български филми и тези, които скоро не са споменавали никъде като "Господин за един ден", "Топло" и т.н. или поне ние като не гледаме телевизия и не сме чували скоро за тях :roll:
Хайде, в очакване сме да ни подскажете за най-любимите ви стари български филми, за да ги покажем на децата и за да си ги припомним и ние :) :)
А телевизионните театри ми бяха толкова любими, а все по-трудно ми става да откривам в интернет, подскажете ми за някои или ако някой случайно му се мерне, няма да откажа да шернете направо във форума! :)

Re: Най-любимият стар български филм е...

23 Сеп 2015, 10:51

"Опасен чар" е един от главните ми фаворити, но фактор във филма си е Тодор Колев, може би и заради това така ми харесва. Иначе имаше в youtube един канал с много, много стари български филми, както и телевизионни театри, ако ми попадне отново ще ви го пусна ;)

23 Сеп 2015, 12:06

"Куче в чекмедже" ми е любим :)

23 Сеп 2015, 12:27

Скоро гледах "Лодка в гората" по Хайтов - телевизионен театър, ако потърсиш в Гугъл по име със сигурност ще ти излезе ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 8