Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Най-любимият стар български филм е...

15 Дек 2015, 14:08

Те българските филми обикновено не стават за гледане :) Доста са изнервящи, но пък късометражните не са лоши :)

19 Дек 2015, 19:11

Последният български филм, който съм гледала и ми хареса беше Урок, дано върви в някакъв възход киното ни

21 Дек 2015, 12:12

Bambaa написа:Последният български филм, който съм гледала и ми хареса беше Урок, дано върви в някакъв възход киното ни

Дано да се случи така, но сякаш наистина много стойностни филми нямаме. :)

22 Дек 2015, 17:47

Mon_ton написа:
Bambaa написа:Последният български филм, който съм гледала и ми хареса беше Урок, дано върви в някакъв възход киното ни

Дано да се случи така, но сякаш наистина много стойностни филми нямаме. :)

В последно време сякаш режисьорите започнаха да се опомнят, а това поне съм забелязала по постановките в театърите

23 Дек 2015, 11:16

Лошото е, че те докато се опомниха от света вече всичко измислиха, та не остана филм и тема, по която да направим нещо добро. :)

28 Дек 2015, 16:30

На мен ми хареса С лице надолу, сякаш не е толкова за нас българите, защото ние тази реалност си я познаваме, но пък е добре направен филмът и опознавателен е, ако не знаеш - ще научиш...

12 Яну 2016, 13:42

silver933 написа:Лошото е, че те докато се опомниха от света вече всичко измислиха, та не остана филм и тема, по която да направим нещо добро. :)

Еее, ти пък :) Но има оещ какво да се желае най-вече в озвучаването :)

08 Фев 2016, 13:21

Старите филми за царете ни ми харесват, сега Мел Гибсън ако направи за Калоян, ще ми е любопитно какво ще сътвори :grin:

08 Фев 2016, 14:59

zagrijena написа:Старите филми за царете ни ми харесват, сега Мел Гибсън ако направи за Калоян, ще ми е любопитно какво ще сътвори :grin:

Със сигурност ще посрещне доста критики, ние българите не искаме някой друг да ни обира лаврите, това си е наша работа, ще е скандал. ;) Те филма за Левски не харесаха, като цяло не ставаме за исторически филми ние. Нямаме тая сила на ума и на духа да ги понесем. :lol:

09 Фев 2016, 15:01

rabotnata pchela написа:
zagrijena написа:Старите филми за царете ни ми харесват, сега Мел Гибсън ако направи за Калоян, ще ми е любопитно какво ще сътвори :grin:

Със сигурност ще посрещне доста критики, ние българите не искаме някой друг да ни обира лаврите, това си е наша работа, ще е скандал. ;) Те филма за Левски не харесаха, като цяло не ставаме за исторически филми ние. Нямаме тая сила на ума и на духа да ги понесем. :lol:

Историческите ни филми са толкова епични и грандиозни, защо да не стават? Западните само залагат на битки и тупаник и толкоз :-|
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8