Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
21 Дек 2015, 13:44
Трябва да се внимава, защото с такива безопасни неща доста хора влизат в болница, по-добре да се консултирате със специалист, според вашето здравословно състояние, начин на живот, килорами и прочие.
21 Дек 2015, 14:52
Pipilota написа:Трябва да се внимава, защото с такива безопасни неща доста хора влизат в болница, по-добре да се консултирате със специалист, според вашето здравословно състояние, начин на живот, килорами и прочие.
Разбира се, човек със сериозни хронични заболявания трябва да е луд да тръгне да прави такива пречиствания
21 Дек 2015, 15:10
О, не е нуждно да е луд, че да се втаса. :) Имам едни познати, на които им казаха да пият гинко билоба и едва ги спасиха бяха 2 седмици в болница, така че абсолютно всичко трябва да се приема с мярка, а не безотговорно!
21 Дек 2015, 16:54
Kaya написа:О, не е нуждно да е луд, че да се втаса. :) Имам едни познати, на които им казаха да пият гинко билоба и едва ги спасиха бяха 2 седмици в болница, така че абсолютно всичко трябва да се приема с мярка, а не безотговорно!
Разбира се, точно заради това и на хранителните добавки има дозировка
22 Дек 2015, 12:08
Все обаче сме свикнали, че от такива неща нищо не може да ни стане. Иначе за активен въглен има ли странични ефекти като болки в стомаха?
22 Дек 2015, 13:21
Krum написа:Все обаче сме свикнали, че от такива неща нищо не може да ни стане. Иначе за активен въглен има ли странични ефекти като болки в стомаха?
Възможно е, но то не мисля дори че се води като страничен ефект, а част от самата работа на активния въглен, тъй като той извлича и отвежда от организма.
22 Дек 2015, 15:06
Сигурно ще е доста гадно, ако те боли стомах толкова силно, че да се гърчиш яко ;(
22 Дек 2015, 17:32
rabotnata pchela написа:Сигурно ще е доста гадно, ако те боли стомах толкова силно, че да се гърчиш яко ;(
Еее едва ли е толкова, но доколкото помня, се пие при някакви чревни неразположения, което би трябвало да означава, че не боли толкова, по-скоро боли при наличието им.
30 Сеп 2016, 15:30
Пила съм на таблетки, два пъти на ден, но не си спомням как се смяташе. Май една таблетка е за 10 кг тегло. Пие се много вода и се яде много лека храна, да няма мазнини. две седмици е периодът на прием.
01 Окт 2016, 00:57
Активният въглен в нашето семейство го използваме ,когато имаме гадене ,повръщане и сме разхлабени .Действа много бързо .Продава се в аптеките под формата на таблетки.