30 Сеп 2015, 16:51
Yunona написа:Malina написа:Даа, яла съм!Невероятно е, но е само за ценители, че си е доста сериозна работа.
Ядохме го в самото село го продават производителите.
А дали дадоха инфо с какво е най-добре да се комбинира? Какво му върви като акомпанимент на масата?
Много съм любопитна по отношение на това сирене и смятам да го опитам при първа възможност.
01 Окт 2015, 09:44
01 Окт 2015, 11:04
01 Окт 2015, 11:27
S_Milenska написа:Да си направим една форумна среща в Черни вит ви предлагам.![]()
![]()
![]()
Мисля, че нашенските майстори на вина биха препоръчали нашенско червено вино в комбинация със сиренето
30 Окт 2015, 14:03
30 Окт 2015, 16:34
Kremiliya написа:До колкото знам, проблемът е, че това сирене се яде само на някакво изложение, предполагам, че Малина и тя от там е яла.Няма начин да бъде купено от никъде, нямам идея самия производител, който и да е той, дали лично продава, поне на познати. Но до колкото знам няма шанс да бъде купено.
30 Окт 2015, 16:35
Monika_Spasova написа:Зависи от вкуса на сиренето.А и от друга страна, според мен е еистинска философия да разпознаеш кое сирене с какво вино си върви
04 Ное 2015, 11:03
MGB написа:Monika_Spasova написа:Зависи от вкуса на сиренето.А и от друга страна, според мен е еистинска философия да разпознаеш кое сирене с какво вино си върви
Затова и си има т.нар. наръчници, а и при наличието на толкова много вида вина и сирена, но има някои основни неща, по които си приличат, горе-долу така май се нацелват
13 Яну 2017, 13:30
20 Яну 2017, 13:33
Lyomi написа:Колкото и да ме е срам да го кажа, и аз не съм го чувала. За какво е полезно?