01 Окт 2015, 13:45
01 Окт 2015, 13:55
01 Окт 2015, 14:51
miron написа:Не си падам много по миризливите сирена, но бих опитал, по малкоЯл съм само по-популярните за нашите ширини - пармезан, чедър, гауда, ементал, бри и подобни. Не са лоши сякаш. Най-голямо разнообразие има в Метро
01 Окт 2015, 14:51
01 Окт 2015, 15:43
Monika_Spasova написа:Аз не си падам особено по миризливи и гадни сирена, но понякога ям, зада не обидя околните.
01 Окт 2015, 16:55
01 Окт 2015, 17:23
01 Окт 2015, 18:13
02 Окт 2015, 11:03
02 Окт 2015, 13:17
penny написа:С голяма част от нещата, които е написала Yunona съм съгласна, като изключим сирената, които не съм опитвала, както и онези от сорта на Халуми, които ме отвращава само мисълта за тях, не зная дали знаете как се подквасва въпросното сирене, но едва ли някой ще остане очарован