Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
15 Окт 2015, 12:46
Не е ли опасно ползването на гел лак обаче, нокътя не може да диша, а след като се говори за дишане и през ноктите, може би е от значение?

А дали се оцветява плочката, както при постояннотоо ползване на обикновен лак?
15 Окт 2015, 15:00
Pipilota написа:Не е ли опасно ползването на гел лак обаче, нокътя не може да диша, а след като се говори за дишане и през ноктите, може би е от значение?

Не съм имала проблем, въпреки че вече от 2 години постоянно използвам гел лакове

Много съм доволна, ноктите ми са по-здрави дори, времето в което съм била без лак, не са били с гъбички или наръбани нещо.

Ако има някой специалист той ще каже де
15 Окт 2015, 15:18
Pipilota написа:Не е ли опасно ползването на гел лак обаче, нокътя не може да диша, а след като се говори за дишане и през ноктите, може би е от значение?

Скъпите лакове може и да не действат точно така, но тези евтинките 100 на 100, иначе гел-лаковете се правят по този начин, че да не причиняват такива гъбички и подобни, нокътят диша с тях!
20 Яну 2016, 22:28
да професионалните лакове са страхотни и наистина са много, много готини и ефектни. :) Много ми се иска и аз да започна да си паравя постоянни маникюри, но се притеснявам дали биха били моето нещо :)
27 Сеп 2016, 17:10
Моите плочки на ноктите са много странни и, честно казано, не знам какво би отивало и каква форма е подходяща за тях, при условие, че не търпя голям маникюр. А и голяма поддръжка си иска.
28 Сеп 2016, 11:05
klara написа:Моите плочки на ноктите са много странни и, честно казано, не знам какво би отивало и каква форма е подходяща за тях, при условие, че не търпя голям маникюр. А и голяма поддръжка си иска.
Aко отидеш при маникюристка тя ще ти каже какво е подходящо за теб, няма странни нокти :)
29 Сеп 2016, 12:35
klara написа:Моите плочки на ноктите са много странни и, честно казано, не знам какво би отивало и каква форма е подходяща за тях, при условие, че не търпя голям маникюр. А и голяма поддръжка си иска.
Експериментирай с формата, докато не ти допадне и на вид и да ти е удобно.
29 Сеп 2016, 12:39
Острите или ръбестите много нокти, са много странни и неудобни. :)
29 Сеп 2016, 13:46
Да се поддържа хубава и определена форма е много трудно, аз си поддържам ноктите горе долу по самата им форма, без да правя големи промени. :)
03 Окт 2016, 12:47
уморена написа:Острите или ръбестите много нокти, са много странни и неудобни. :)
ако човек работи много на компютър, нито остри, нито ръбести нокти може да се поддържат. макар и да са интересни, наистина не е удобно за носене.