Възможно ли е да вкараме в ред и гримовете си?

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Възможно ли е да вкараме в ред и гримовете си?

Мнениеот magda » 02 Окт 2015, 16:56

Привееет :)
Това лято осъзнах, че съм си накупила дсота гримове, които са постоянно навсякъде пръснати. Не мога да намеря нормален ред за тях. Има лакове, моливи сенки навсякъде, единствено четките ми за грим за забучени в един органайзер, за да не се цапат те самите, а и всичко около себе си.

Не зная дали се продават органайзери за грим и дали ще са достатъчно функционални. Това изглежда интересно, но не съм убедена, че би било удобно :roll:
Organise your MakeUp-04.png
Organise your MakeUp-04.png (89.44 KiB) Прегледано 1316 пъти
Иска ми се сама да си направя, но не зная дали ще успея или само бих могла да загубя време в безумици :roll: :(
Много се надявам да ми дадете идеи как да вкарам в ред и гримовете си, като тук става въпрос и за тубички ФДТ, лакове, ножички и подобни, които са по-обемисти, не са само моливи и спирали :?: :idea:
magda

Re: Възможно ли е да вкараме в ред и гримовете си?

Мнениеот Mauritius » 02 Окт 2015, 17:00

Може да си изшиеш някакво органайзерче с два-три джоба и да го окачиш, където сметнеш за добре, ако си имаш тоалетка, то много по-лесно ще ти се получи, просто взимаш няколко голему буркана, обличаш ги в един балон и готово! ;)
Mauritius

Мнениеот BeenieGal » 02 Окт 2015, 17:11

Обикновено тези неща ги държа в несесери, но тези, които използвам по-често съм взела една много готина купичка, която не е особено дълга, до половината съм я напълнила с ориз и съм набучила вътре моливи, спирали, очната ми линия е там, всичко онова, което използвам по-често стои там и така не може да се разхвърли толкова много, идеята я видях от нета :idea: ;)
Аватар
BeenieGal

Мнениеот ManiJani » 02 Окт 2015, 17:17

Аз съм си ги подредила в един органайзър и сякаш по-често им бърша праха, отколкото да ги използвам, но се продават доста удобни такива, има и под формата на кутии и тези, които са като за химикалки :idea: Моят е подарък, не мога да ти кажа къде има такива, но може да потършуваш в интернет :idea:
ManiJani

Мнениеот borkova » 05 Окт 2015, 13:19

Опитай да редуцираш максимално много и остави само тези, които използваш, например аз съм се спряла на спирала, очна линия, червило и руж, толкова е компактно, че стоят в чантата ми, останалите ако са годни, но не ги използваш преспокойно може да прибереш в шкаф и да не ги мислиш :idea:
borkova

Мнениеот MerryPop » 06 Окт 2015, 15:03

Това е мисия невъзможна, затова и съм си взела една огромна купа, в която слагам всичко, много си е удобно, а и рядко като ми се налага да тършувам, нещата, които използвам все са ми отгоре :idea:
MerryPop

Мнениеот Slavena » 08 Окт 2015, 09:55

аз имам мого гримове и ги държа в един несесер и слагам там всичко, което ми трябва и после в чантата, имам всякакви неща, спирала, моливи, очна линия, червила 3 броя, фон дьо тен, руж, кремове и подобни ;)
Slavena

Мнениеот franky » 08 Окт 2015, 11:16

Slavena написа:аз имам мого гримове и ги държа в един несесер и слагам там всичко, което ми трябва и после в чантата, имам всякакви неща, спирала, моливи, очна линия, червила 3 броя, фон дьо тен, руж, кремове и подобни ;)

А защо държиш всичко това в дамската си чанта, използваш ли ги докато си навън? :roll:
franky

Мнениеот Mon_ton » 08 Окт 2015, 12:13

Не смятам, че имаме нужда от много грим, особено като се има предвид, че и той си има срок на годност, който хич не е дълъг. ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот pravilno » 28 Юли 2016, 17:46

Аз ги държа в един голям несесер и там си ровя на воля :lol: . Но поне са ми на едно място.
pravilno

Следваща

Назад към За дома – съвети и идеи