Malina написа:Особено при по-малките деца това е задължително с цветовете. Но в градината виждам и много момиченца, които не се притесняват от играчките и цветовете си. Като цяло май всички мислят за бъдещето и повече приемат мъжко момиче, отколкото женско момче.
Много ясно, няма да ми е приятно, ако виждам синът ми облечен като принцеса.dinkog написа:Лошо няма от малки децата да са наясно с половете, но психарията покрай цветовете е наистина огромна в повечето случаи.
Andrey написа:Е аз съм станал на 30 години и не си позволявам да ходя с розово, съгласен съм, че трябва да има разделение на цветовете иначе е тъпичко малко.
MerryPop написа:Andrey написа:Е аз съм станал на 30 години и не си позволявам да ходя с розово, съгласен съм, че трябва да има разделение на цветовете иначе е тъпичко малко.
какво му има на розовия цвят, аз харесвам мъже с розово, с лилаво, може и да не отиват на всички, но има и такъв процент!
Jully написа:По-голямата част от нещата, които имахме бяха в женски цветове, защото ни бяха подаръци - люлки, столчета, обиколник на кошарата. :) Синът ми израсна с тях и не мога да кажа, че е сбъркан. Вкъщи износва на кака си анцузите и го намирам за напълно нормално, не съм се замисляла, че може би ще му навреди, немислимо е.
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта