Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да повлияем вътрешно на сухата кожа?

08 Дек 2015, 12:02

Kaya написа:Моята също е доста суха, а и сега с бременността още повече. Опъва ми постоянно и все се мажа без успех. С предишната бременност нямах този проблем, но сега е кошмарно. Суха, опъва ми и вече целия ми корем е в стрии, въпреки безбройните кремове, които използвам.

Ужасно е с тая суха кожа, направоо.. кошмар. :(

08 Дек 2015, 12:42

И по тялото е много кофти да е суха, започва да дърпа да сърби... направо съм като крастава понякога, когато не се намажа :mrgreen:

22 Дек 2015, 14:44

Loreyn написа:И по тялото е много кофти да е суха, започва да дърпа да сърби... направо съм като крастава понякога, когато не се намажа :mrgreen:

ПО краката на мен доста ми се белят, като си събуя чорапите и е сняг направо покрай мен, ужасно е.

22 Дек 2015, 17:30

Malina написа:
Loreyn написа:И по тялото е много кофти да е суха, започва да дърпа да сърби... направо съм като крастава понякога, когато не се намажа :mrgreen:

ПО краката на мен доста ми се белят, като си събуя чорапите и е сняг направо покрай мен, ужасно е.

:eek: :eek: Самите стъпала ли ти се белят, това е много странно не бях чувала досега такъв случай :shock:

12 Яну 2016, 13:46

Да и при мен е такова положението, не по стъпалата а по краката, все пак чорапите не са само на пръстите, нали, а минават и нагоре по крака, може и да са до коляното.

11 Апр 2016, 12:04

а пиете ли достатъчно вода? май никога не пием достатъчно количество, а се чудим за защо все имаме проблем с хидратацията.

11 Апр 2016, 12:24

annamaria написа:а пиете ли достатъчно вода? май никога не пием достатъчно количество, а се чудим за защо все имаме проблем с хидратацията.

Да ти призная, това с кожата и водата и аз съм го чувала, но не мисля, че има чак толкова голяма връзка. Сега пия значително повече вода от преди, а проблемът със схуата ми кожа си остава, така ли малко поне не подейства водата? колко ли трябва да пия на ден, сега пия по 2 литра почти! :roll:

12 Апр 2016, 11:57

то зависи от килограмите на човек, по 2-3 литра на ден било нормалното. обикновено не си даваме сметка, че сме дехидратирани, освен ако не ожаднеем. но казват, че усети ли човек жажда, нещата са вече по-крайни, а не че чак тогава му липсва вода. така че, да си пием равномерно през деня.

12 Апр 2016, 13:01

Много ми е интересно това твърдение, ако пия по 3 литра вода на ден, това означава, че през 20-30 минути ще ходя до тоалетната. :) кога ще имамв реме за други неща?

14 Апр 2016, 15:57

Пиенето на много вода не решава проблема със сухата кожа. От опит съм видяла, че може малкооо да подобри нещата, но пак си остава задачката как да направим кожата си мека и еластична и да не я чувстваш така опъната. Виж за плодовете, ако ядеш повече от тях, поне ти се избистря тена и изглежда по-свежа.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4