27 Дек 2016, 15:41
Ако мъжът тръгне да ви рови в телефона, на вас ще ви бъде ли приятно? Защо постоянно си търсите начини да ровичката и да търсите нещо, по тоя начин, освен да обидите човека до себе си друго не може да стане.
29 Дек 2016, 16:50
Неуважително е, но ни човърка, жените сме любопитни, но нали знаете... любопитството убило котката!
29 Дек 2016, 17:38
Хайде сега, мъжете пък изобщо не проверявате телефоните на приятелките и жените си

! И вие сте същите, дори и да нямате повод.
03 Яну 2017, 11:41
dessiblond написа:Хайде сега, мъжете пък изобщо не проверявате телефоните на приятелките и жените си

не е баш така, такива мъже са изключение, докато при жените, тези, които не го правят са изключение. На вас ви е в природата да сте любопитни...
03 Яну 2017, 13:42
Krum написа:dessiblond написа:Хайде сега, мъжете пък изобщо не проверявате телефоните на приятелките и жените си

не е баш така, такива мъже са изключение, докато при жените, тези, които не го правят са изключение. На вас ви е в природата да сте любопитни...
Е, това ни е в природата, трябва да бъдем информирани, а и аз да ти кажа, не бих се радвала,а ко мъжът ми си пише с някоя, но аз и не искам да ми рови в телефона,з ащото аз си споделям много неща с приятелки и не искам да ми ги чете.
03 Яну 2017, 14:51
Любопитството убило котката! Оставете си мъжете на спокойствие, да знаят, че могат да ви изневерят и да не искат да го правят, то нали това е най-голямото притеснение?
03 Яну 2017, 15:54
Може би тея неща са в реда на нещата на една връзка, тя проверява телефона, той проверява може би и той от своя страна, но трудно се признава подобно нещо. Всички искаме да се показваме като хора, които са "над нещата" и на тях не им пука толкова много за половинката им, но не винаги е така.
04 Яну 2017, 12:10
Мъжът ми е толкова ревнив, че ревнува и за двамата, затова не се налага да му проверявам телефона, знам, че през цялото време се тревожи да не аз да му изневерявам и няма време да завърта любови.
05 Яну 2017, 14:58
kauda написа:Може би тея неща са в реда на нещата на една връзка, тя проверява телефона, той проверява може би и той от своя страна, но трудно се признава подобно нещо. Всички искаме да се показваме като хора, които са "над нещата" и на тях не им пука толкова много за половинката им, но не винаги е така.

Не го смятам много за в реда на нещата. Щом са тръгнали да се проверяват, значи някой е дал някакъв повод и доверието е нарушено. Никой не следи без причина. Освен ако не си болен мозък.
05 Яну 2017, 15:02
Абв правим се, всеки проверява какво се е случвало, но ни е срам да си признаем.. повечето се изкарваме света вода..