Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
28 Окт 2015, 14:15
Ваня Стойчева написа:MerryPop написа:Аз да си призная, рядко стигам до салона, но като отида винаги е ударно, променям рязко дължина и цвят... 2в1

как се решаваш на такива радикални промени?
Разбирам я напълно, в повечето случаи и аз съм така, не ми е жал за косата, а като ти е писнало от нея, няма как да ти е жал!
23 Ное 2015, 15:08
На кой когато му е кеф, но специалистките съветват поне веднъж на 2 месеца да се ходи. :)
23 Ное 2015, 16:13
Ваня Стойчева написа:На кой когато му е кеф, но специалистките съветват поне веднъж на 2 месеца да се ходи. :)
Особено при късите коси и на две седмици да ходиш, пак ще ти е ок
13 Май 2016, 15:12
Гледам поне веднъж в месеца да посещавам фризьора. Като почне да ми става една такава неоформена косата, без никакъв вид или се заплита, знам, че вече е време

.
14 Май 2016, 10:05
Ходих на фризьор последно лятото, сега от както родих съм постоянно с вързана коса и честно да си призная не се интересувам много каква йе формата.
14 Май 2016, 10:26
Карам си така два-три месеца и по някое време се сещам, че отдавна не съм го посещавала

.
27 Апр 2017, 14:39
Два пъти в годината се подстригввм аз, не мога по-често а и да си призная и не искам.

не търся някакви индикации, косата ми не цъфти и не я чувствам изтощена.
27 Апр 2017, 21:16
когато косата ми почне да се заплита повече, да ми остава по четката ковече и да е със сухи краища бързам при фризьора :) горе долу на 3-4 месеца се подстригвам.
01 Юни 2017, 10:01
Най-вече го разбираме, когато искаме да променим прическата си, или решим да се боядисаме. Но боядисването успешно се случва в домашни условия, за разлика от подстригването.