Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
16 Сеп 2016, 11:52
Така е с кавалерите! :) но е добре да опмислите и за бъдещето им, защото когато пораснат може да име приятно да им дадете малко по-добър старт! :)
16 Сеп 2016, 13:20
Направих скоро влог на дъщеря ни и там не искам да пипамер парите, но не съм го сложил на нейно име, защото нищо не се знае, да не в един момент да имаме пари, а да ни тябват спешно и да не можем да ги пипнем. :) има си сметка, в която всеки месец автоматично се превеждат по 50 лева.
16 Сеп 2016, 13:46
Andrey написа:Направих скоро влог на дъщеря ни и там не искам да пипамер парите, но не съм го сложил на нейно име, защото нищо не се знае, да не в един момент да имаме пари, а да ни тябват спешно и да не можем да ги пипнем. :) има си сметка, в която всеки месец автоматично се превеждат по 50 лева.
Най-добре, аз също небих направила сметка, която да затворя за 18 години, по-добре да има достъп до тези пари, а и нищо не се знае, банките фалират, има инфлации и какво ли не, може както имаме пари да нямам после.
16 Сеп 2016, 13:46
С тези ниски лихвени проценти парите в банката не се мръдват много, но поне наистина си знаеш, че тези пари не се пипат и са за черни дни.
24 Ное 2016, 11:40
Harmony написа:С тези ниски лихвени проценти парите в банката не се мръдват много, но поне наистина си знаеш, че тези пари не се пипат и са за черни дни.
Те хората и от КТБ си казаха така, "знам, че парите ми не се пипат"....
06 Мар 2017, 16:00
Азимам друга система напоследък, взех да обменям парите в евро, за да не са ми под ръка, така знам, че ако искам да пипна о там трябва да ходя до някоя банка, да ги обменям и става мноого трудно и все се справям без тях.
16 Мар 2017, 15:22
Аз намерих начин, слагам по 100 лева всеки месец в друга сметка, даже е направено автоматично да се превеждат на 10-то число на месеца, и веднага се вземат от сметката и се прехвърлят в другата, така не ги и виждам и не ми и липсват.
20 Мар 2017, 17:10
Rali_hr написа:Аз намерих начин, слагам по 100 лева всеки месец в друга сметка, даже е направено автоматично да се превеждат на 10-то число на месеца, и веднага се вземат от сметката и се прехвърлят в другата, така не ги и виждам и не ми и липсват.
Това е много хитро! :) Доста добра идея, стига да ги имаш тези 100 лева да се заделят на месец.
04 Апр 2017, 10:27
Това е добра идея, но наистина със стабилни и сериозни доходи, иначе варианта е да се заделят по малко в някоя сметка или в някой буркан вкъщи.
04 Апр 2017, 11:39
Трудна работа е пестенето трудна. Особено когато си жена.