Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
11 Май 2016, 16:38
Не мога да ям без хляб. Преди можех да изям по три-четири филии, но сега гледам да са по-малко. Опитвам се да го намалявам. Не винаги ми се получава обаче

.
12 Май 2016, 11:26
irka написа:Не мога да ям без хляб. Преди можех да изям по три-четири филии, но сега гледам да са по-малко. Опитвам се да го намалявам. Не винаги ми се получава обаче

.
Уф, аз по това време ям най-много хляб. Сега като си правя една хубава салата с домати, краставици, сирене и после как да не си топиш в сока! :) А нито с черен хляб става, нито с не знам си какъв си!
12 Май 2016, 12:07
Чак ми се напълни устата със слюнка от споменаването на сока от салатата

. Кой не обича да си топне хлебчето в него?! Не трябва да се лишаваме от това удоволствие. Който не го прави, много губи!

Хич не ме интересува, че отива филия и повече
14 Юни 2016, 11:35
dessiblond написа:Чак ми се напълни устата със слюнка от споменаването на сока от салатата

. Кой не обича да си топне хлебчето в него?! Не трябва да се лишаваме от това удоволствие. Който не го прави, много губи!

Хич не ме интересува, че отива филия и повече

Аз тоя сок го пия накрая, той се топи яко с бял хляб, пък той колко е гаден е друг въпрос. :) Иначе сега ям много добър черен хляб, надявам се да е наистина качествен и да няма примеси и гнусотии в него.
16 Юни 2016, 15:42
Онзи ден мъжа ми намери някакъв много хубав хляб. Пълнозърнест, мисля, че беше на фирма "Бал клас" от Балчик. Доста е по-скъп, но няма нищо общо с другите хлябове, които ги водят пълнозърнести. Тъмен, плътен, вкусът също е на светлинни години. Но определено не е за всеки ден да се купува заради цената.
26 Юли 2016, 13:22
analizatorka написа:Онзи ден мъжа ми намери някакъв много хубав хляб. Пълнозърнест, мисля, че беше на фирма "Бал клас" от Балчик. Доста е по-скъп, но няма нищо общо с другите хлябове, които ги водят пълнозърнести. Тъмен, плътен, вкусът също е на светлинни години. Но определено не е за всеки ден да се купува заради цената.
Можеш ли да намериш снимка, много ме заинтригува. По принцип ям рядко хляб и държа да е качествен. Скоро пробвах този вид, на който цената също му е висока, но изобщо не ми хареса:

- 10589.png (203.26 KiB) Прегледано 453 пъти
26 Юли 2016, 15:25
Джули и аз го пробрах тоя хляб и не ми хареса, може би съм била с големи очаквания.
Но намерих хляба, за който се говореше напред. Ето снимка:

- item0813.jpg (52.03 KiB) Прегледано 448 пъти
Наистина е много, много вкусен! :) Много плътен вкус има, който си е направо самодостатъчен.
27 Юли 2016, 14:20
Jully написа:analizatorka написа:Онзи ден мъжа ми намери някакъв много хубав хляб. Пълнозърнест, мисля, че беше на фирма "Бал клас" от Балчик. Доста е по-скъп, но няма нищо общо с другите хлябове, които ги водят пълнозърнести. Тъмен, плътен, вкусът също е на светлинни години. Но определено не е за всеки ден да се купува заради цената.
Можеш ли да намериш снимка, много ме заинтригува. По принцип ям рядко хляб и държа да е качествен. Скоро пробвах този вид, на който цената също му е висока, но изобщо не ми хареса:
10589.png
Същият, има доста разновидности - пълнозърнест, ръжен, от лимец. Аз много го харесах.
16 Мар 2017, 12:57
Не ги харесвам с тея вкусове, ям само пълнозърнест но от обикновените, които са като бял хляб, не знам боядисан ли е или не но на мен тоя вариант ми харсва най-много
16 Мар 2017, 14:47
Ям хубав и качествеен хляб, от тоя дето 5 филии са 3 лева. ;) не мога да ям бял хляб, макар че когато ида при баба на село и тя е омесила едн ахубава питка чупя, че и ушите ми плющят, но това са изключения.