Опитвали ли сте да контролирате сънищата си?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Опитвали ли сте да контролирате сънищата си?

Мнениеот lini_leni » 16 Ное 2015, 17:19

Снощи за пръв път успях по някакъв начин да повлияя на съня си. Бях се разбудила и в момента, в който се настаних удобно само се сетих какво бях сънувала и отново заспах, като успях да продължа съня си.
control-your-dreams.png
control-your-dreams.png (123.37 KiB) Прегледано 577 пъти
Около обяд чак се сетих, че съм успяла да направя такова нещо и реших да проверя, дали повечето хора могат да продължат или по някакъв начин да контролират сънищата си. За мое изумление, се оказа, че могат :shock:
Сега ми е интересно каква е технологията за контрол над сънищата и дали при всеки е индивидуално това или има някаква рецепта, по която се случва? :scratchheadblue:

Надявам се някой от вас да е успявал иии... да ми разкаже повече за това :roll:
lini_leni

Re: Опитвали ли сте да контролирате сънищата си?

Мнениеот belleville » 16 Ное 2015, 17:49

Да си призная успявала съм да продължа сънищата си и до някаква степен да ги контролирам, но само еротичните такива, за съжаление :oops: :sad:
belleville

Мнениеот Pipilota » 17 Ное 2015, 09:16

Случвало ми се е само веднъж, като ученичка. Сънувах нещо много готино, събудих се и после легнах нарочно, за да продължа съня си и се получи. Иначе обикновено предпочитам да си прекъсвам сънищата, не обичам да сънувам :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот ramimni » 17 Ное 2015, 11:30

Много обичам да сънувам и в тийн годините ми се е случвало да лягам да спя по никое време, само и само, за да сънувам, но не помня някога да съм успявала да контролирам сънищата си.
ramimni

Мнениеот BeenieGal » 17 Ное 2015, 12:50

Аз не съм убедена, че е добре да ги контролираме, да по този начин преживяваме онова, което искаме, но това не означава, че не можем да преживеем други неща, които е възможно да ни дадат отговори на въпроси, които дори не сме си и задавали!
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Kremiliya » 17 Ное 2015, 13:32

Не ми се е случвало. Но знам, че ако искаш да сънуваш, трябва да си поспиваш повече. Без телевизия преди сън, лягане по-рано и да имаш време за сън и сънуване. Иначе не става със спане от няколко часа.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот mimeto90 » 17 Ное 2015, 15:24

Kremiliya написа:Не ми се е случвало. Но знам, че ако искаш да сънуваш, трябва да си поспиваш повече. Без телевизия преди сън, лягане по-рано и да имаш време за сън и сънуване. Иначе не става със спане от няколко часа.

Така е с малко сън си труп, то така или иначе сънуваш, абсолютно винаги, ама нищо не помниш, камо ли да контролираш нещо, а за останалото не съм сигурна, че толкова влияе, т.е. за телевизията и подобни по-скоро трябва да се опиташ да се осъзнаваш в съня си и да вършиш действия под свой контрол, като да си поглеждаш часовника, например :wink:
mimeto90

Мнениеот Malina » 17 Ное 2015, 16:30

Е чак пък даси контролираш съня, по тая логина няма да има нито кошмари, нито някога да се събуждаме с лошо чувство. Невъзможно е .
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот sofi_black » 18 Ное 2015, 17:00

Malina написа:Е чак пък даси контролираш съня, по тая логина няма да има нито кошмари, нито някога да се събуждаме с лошо чувство. Невъзможно е .

М, започнеш ли да го сънуваш веднъж, то е свършило, реално можеш да премахнеш това с лошото чувство, но ти трябват упражнения :idea:
sofi_black

Мнениеот zheleva212 » 18 Ное 2015, 17:39

sofi_black написа:
Malina написа:Е чак пък даси контролираш съня, по тая логина няма да има нито кошмари, нито някога да се събуждаме с лошо чувство. Невъзможно е .

М, започнеш ли да го сънуваш веднъж, то е свършило, реално можеш да премахнеш това с лошото чувство, но ти трябват упражнения :idea:

Абе губене на време си е, разберете го деца, колкото по-малко спиш, само по-добре може да е това, не казвам да си вечно недоспал, но колкото по-малко, но качествено, толкова по-добре!
zheleva212

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси