Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
27 Дек 2016, 09:58
И аз ги гледам сегашните - предлагаш им на по-големите да се занимават с игри, даваш им варианти на какво могат да играят, но интересът е най-много пет минути и пак се връщат към телефоните.
27 Дек 2016, 11:47
pitanka написа:И аз ги гледам сегашните - предлагаш им на по-големите да се занимават с игри, даваш им варианти на какво могат да играят, но интересът е най-много пет минути и пак се връщат към телефоните.

И какви варианти им даваш? Аз да ти призная, даже не се сещам за интересни игри, които могат да се играе. Замисли се и ти на времето сама ли си играла, или с брат/ сестра, приятелче, а сега повечето деца са сами и нямат какво да правят през повечето време.
29 Дек 2016, 15:04
Като малък най-много време отдаавах на биенето.

Яко се млатихме с брат ми, направо се разбивахме!
29 Дек 2016, 15:24
Локумът написа:Като малък най-много време отдаавах на биенето.

Яко се млатихме с брат ми, направо се разбивахме!

Аха, всички сме се бъхтили, аз имам сестра,но и нея съм я бил.
09 Ное 2018, 13:48
Много обичах да играя на "ръбче", ако я знаете. С топката в бордюра
05 Дек 2018, 16:36
Криеница! И сега децата играят вкъщи.
12 Мар 2019, 15:26
То не че имаше много варианти чак, но помня че обожавам да играем на "Пиян морков", както и на "Не се сърди човече".
23 Май 2019, 14:29
Всичко, което беше на открито. Всякакви игри, важното беше да съм навън с приятелчетата.
04 Юни 2019, 11:13
Игра на ластик, куцанка, народна топка. Много са всъщност!