22 Яну 2016, 11:31
dinkog написа:Аи лесно, като в тея 3 часа, ти 2 от тях искаш да си изчисти стаята, да си прибере учебниците, да си измия зъбите, да си оправи леглото, дас и легна, да си прочете уроците, то в кой момент прекарвате готино време заедно?
22 Яну 2016, 16:23
Lisica написа:dinkog написа:Аи лесно, като в тея 3 часа, ти 2 от тях искаш да си изчисти стаята, да си прибере учебниците, да си измия зъбите, да си оправи леглото, дас и легна, да си прочете уроците, то в кой момент прекарвате готино време заедно?
Родителите постоянно искат и изискват нещо и това е мнооого досадно. :) С нетърпение очаквам момента да си намеря работа и да се махна от нас, майка ми постоянно искаше д ами казва нещо и все едни разговори, ужас ужас!
25 Яну 2016, 10:33
25 Яну 2016, 14:45
analizatorka написа:Винаги съм си казвала, че няма да правя като моите родители с децата ми, а някои неща се повтарят
26 Яну 2016, 11:29
Loreyn написа:analizatorka написа:Винаги съм си казвала, че няма да правя като моите родители с децата ми, а някои неща се повтарят
Разбира се, но това се случва, когото децата продължават да съществуват единствено с възпитанието и разбиранията на родителите си, без да се променят и осмислят случаващото се в живота покрай тях и начина, по който се мени.
26 Яну 2016, 11:36
27 Яну 2016, 11:05
Lollipop написа:не знам дали е точно така, трябва да си кон с капаци, да си супер ограничен и т.н., че да не си промениш възгледите, но затова хората доста повече от нас са се постарали и са търсили общото между модела на възпитание и модела на поведение в децата, то те се повтарят и както знаем, ако у вас е играла "шамарената фабрика" то шансът това да се случи в бъдеще и с вашите собствени деца е голям. Същото е и с ограничението на часовете за излизане, с натякването за почистването на стаята и т.н. :) Възгледите се променят, когато сме млади, а когато детето ни стане тийнейджър и виждаме какви глупости прави, то ние се превръщаме в нашите родители и започваме да ограничаваме, викаме и да се караме. :)
03 Фев 2016, 11:42
03 Фев 2016, 11:55
Lollipop написа:не знам дали е точно така, трябва да си кон с капаци, да си супер ограничен и т.н., че да не си промениш възгледите, но затова хората доста повече от нас са се постарали и са търсили общото между модела на възпитание и модела на поведение в децата, то те се повтарят и както знаем, ако у вас е играла "шамарената фабрика" то шансът това да се случи в бъдеще и с вашите собствени деца е голям. Същото е и с ограничението на часовете за излизане, с натякването за почистването на стаята и т.н. :) Възгледите се променят, когато сме млади, а когато детето ни стане тийнейджър и виждаме какви глупости прави, то ние се превръщаме в нашите родители и започваме да ограничаваме, викаме и да се караме. :)
05 Фев 2016, 12:02