pavleta написа:Щом е наводнено с тях във фейсбук, значи има търсене. Пробват хората. Аз лично не си падам.
Rali_hr написа:pavleta написа:Щом е наводнено с тях във фейсбук, значи има търсене. Пробват хората. Аз лично не си падам.
Защо? Все пак това е начин, същия като онзи, с който на времето се лекувахме от форумите и от приказките на приятелите, само че сега споделянето е по-голямо. Много от рецептите мисля че са надеждни.
svetlozara написа:Rali_hr написа:pavleta написа:Щом е наводнено с тях във фейсбук, значи има търсене. Пробват хората. Аз лично не си падам.
Защо? Все пак това е начин, същия като онзи, с който на времето се лекувахме от форумите и от приказките на приятелите, само че сега споделянето е по-голямо. Много от рецептите мисля че са надеждни.
Рали, аз гледам на същия принцип като тебе,т очно така приемам нещата - като че ли някой комшия ми е казал дадна рецепта, ако ми се вижда безопасна я пробвам, ако ми се види опасна разбира се, че не го правя. ;)
Mon_ton написа:Понякога може и с безопасни продукти да си докарате големи бели. Дори и някоя рецепта да е проверена от 100 човека, то тя за вас може да не е съвместима. Ако рецептата ви я каже комшийка за по-достоверна ли ще я приемете от тази от фейсбук? На мен ми се е случвало да получа проблеми след рецепта споделена от лекар, от такъв тип бабина. Появи ми се алергия, но за това нещо нямаше как някой да знае.
Mon_ton написа:Понякога може и с безопасни продукти да си докарате големи бели. Дори и някоя рецепта да е проверена от 100 човека, то тя за вас може да не е съвместима. Ако рецептата ви я каже комшийка за по-достоверна ли ще я приемете от тази от фейсбук? На мен ми се е случвало да получа проблеми след рецепта споделена от лекар, от такъв тип бабина. Появи ми се алергия, но за това нещо нямаше как някой да знае.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта