Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Срамували ли сте се от детето си?

26 Яну 2016, 13:05

Познавам родители, които са толкова амбициозни, че се срамуват, когато детето им изкара слаба оценка и само го мъчат горкото :sad:

26 Яну 2016, 13:51

Е голяма работа са направили, чак пък да се срамувам щото са подпалили опашката на няква бъхлива котка... чак пък толкова..

26 Яну 2016, 14:25

pavleta написа:Познавам родители, които са толкова амбициозни, че се срамуват, когато детето им изкара слаба оценка и само го мъчат горкото :sad:

Ооо да, в на всеки един от нас в класа е имало такова дете, което е било измъчвано от техните за оценки, но в крайна сметка вариантите са два - или излиза човек, свръх амбициозен като родителите си, или точно обратното, тъй като е скъсал синджира...

26 Яну 2016, 16:20

Не съм срещала такива, които да се срамуват от децата си заради оценка, е ако не е успяло да завърши гимназия да, ама щото има 4 примерно е прекалено.

27 Яну 2016, 16:41

Никгоа не съм имала причини да се срамувам от децата си, така че не мисля, че и аз бих се срамувала някога от детето си.

28 Яну 2016, 12:26

А когато направиш голяма грешка в живота, от която на родителите не им става много приятно? Колко случаи има на родители, отрекли се от децата си, защото са направили неприемлив за тях избор?

28 Яну 2016, 14:03

iwoni написа:А когато направиш голяма грешка в живота, от която на родителите не им става много приятно? Колко случаи има на родители, отрекли се от децата си, защото са направили неприемлив за тях избор?

Няма такива, родителите трябва да подкрепят децата си каквото и да направят. Е има случаи, в които децата правят непростими грешки.

28 Яну 2016, 14:35

Досега веднъж съм се срамувала адкси много! И то беше този уикенд, гаджето на дъщеря ми в компанията на родителите му ми доведоха щерката тотално пияна.. не знаех какво да кажа, толкова ме беше срам! А синът ми колкото и да мисля ид а гледам не беше такъв, къде сбърках с нея, нямам идея.. :-|

29 Яну 2016, 12:58

Ваня Стойчева написа:Досега веднъж съм се срамувала адкси много! И то беше този уикенд, гаджето на дъщеря ми в компанията на родителите му ми доведоха щерката тотално пияна.. не знаех какво да кажа, толкова ме беше срам! А синът ми колкото и да мисля ид а гледам не беше такъв, къде сбърках с нея, нямам идея.. :-|
Да, то си е за срам, яде ли ги после големите шамари тя или не й остана ред.. :) Реши че достатъчно се е наказала.. :mrgreen:

29 Яну 2016, 13:31

Това пък е ужасно да се срамуваш от детето си, това е да се срамуваш от себе си, родителите правят децата си, а не обратното, след като в нещо детето се справя зле, неразумно е или друго, то родителите трябва да носят отговорността, особено докато става въпрос за деца!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4