От кои храни усещате неразположение?

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: От кои храни усещате неразположение?

Мнениеот Lili_pili » 28 Яну 2016, 18:01

Оф, от грах мен ме боли адски много корем, непоносимо, може би такива бобови не са за мен, пък да са си полезни колкото си искат. :roll:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот luchia@marco » 29 Яну 2016, 11:25

Ммм колко много обичам грах... не е истина, ама не помня някога да съм имала неразположение от него, в повечето случаи от краставици ми става зле на стомаха, явно в тях има повече нитрати и затова
luchia@marco

Мнениеот klara » 02 Фев 2016, 09:58

На мен ми става зле на стомаха, когато ям панирани хапки, портокал и люто :smile:
klara

Мнениеот Snejna » 02 Фев 2016, 10:20

klara написа:На мен ми става зле на стомаха, когато ям панирани хапки, портокал и люто :smile:

Хм, много странно. :) За портокала и лютото разбирам, но за панираните хапки не. :mrgreen:
Аватар
Snejna

Мнениеот mamina » 05 Фев 2016, 10:34

Snejna написа:
klara написа:На мен ми става зле на стомаха, когато ям панирани хапки, портокал и люто :smile:

Хм, много странно. :) За портокала и лютото разбирам, но за панираните хапки не. :mrgreen:

От хапките сигурно заради мазнината, в която се пържат. Като си поръчам в ресторант от тях и на мен така ми става.
mamina

Мнениеот Rali_hr » 05 Фев 2016, 10:44

mamina написа:
Snejna написа:

От хапките сигурно заради мазнината, в която се пържат. Като си поръчам в ресторант от тях и на мен така ми става.

Или защото се използва много пъти една и съща мазнина, а може и да е от вчера. :roll: Най-вероятно това е причината, след като вкъщи нямаш проблеми с пърженото. Аз съм така със закуски от закусвалните, особено лятото, когато е топло и не мият тавите след всяко ползване и става една гадна мазнотия и истински хорър за стомаха ми :front:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот iwoni » 11 Фев 2016, 16:34

Най-неприятното е, когато обичаш страшно много нещо, а от него да ти става зле. Аз съм така със сармите - мога да ги ям всеки ден и няма да ми омръзнат, толкова ги обичам, но после да не ви казвам какво става. Превивам се като куче от стомах :sad:
iwoni

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети