02 Фев 2016, 15:13
annamaria написа:значи това явно е всеобщ проблем. добре де,ако утре им дойде проблемът на въпросните бабички и лелки остналите няма ли да се включим съвкупно? отвратителни са,то затова хората масово трудно се наемат да стана домоуправител,щото от такива проклетии спасение няма.
02 Фев 2016, 16:18
Monika_Spasova написа:annamaria написа:значи това явно е всеобщ проблем. добре де,ако утре им дойде проблемът на въпросните бабички и лелки остналите няма ли да се включим съвкупно? отвратителни са,то затова хората масово трудно се наемат да стана домоуправител,щото от такива проклетии спасение няма.
хахах направо заслужават да си имат проблем тея бабички, а вие да стоите и да цъкате с език и да твърде, че проблемът си е само техен.
02 Фев 2016, 16:38
02 Фев 2016, 16:56
02 Фев 2016, 17:08
02 Фев 2016, 17:23
02 Фев 2016, 18:01
03 Фев 2016, 12:16
Elica написа:Гадно! Такива нагли типове, ужас! А иначе решението е да има чипове на асансьорите, за да може само тези, които плащат да ги ползват. А това с общия комин не ми стана ясно, нали затова е комин, да се ползва за печки? Може би с комина има проблем, не с камината.
03 Фев 2016, 13:42
nefertiti написа:Elica написа:Гадно! Такива нагли типове, ужас! А иначе решението е да има чипове на асансьорите, за да може само тези, които плащат да ги ползват. А това с общия комин не ми стана ясно, нали затова е комин, да се ползва за печки? Може би с комина има проблем, не с камината.
Ами то този комин май е нещо като отдушник, не разбирам много. Или пък , понеже блока е стар, не е годен за такова ползване... И аз не знам точно какво е направил. Но е факт, че като реши да я пали им мирише и задимява на всички комшии нагоре, но той не се трогва. А техния домоуправител не си дава зор да намерят решение, сигурно защото неговия апартамент не е над този комшия.
За чиповете на асансьора не се разбраха там, само за входа. В нашия блок има, но не е много удобно. Когато идват гости- слизаш до долу, за да ги качиш или се наговаряме, като се качат в асансьора да звъннат и да ги извикаме :))
03 Фев 2016, 15:09