Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
02 Мар 2016, 17:06
Като попаднеш на идиоти няма спасение, в стария ни блок бяха от олигофрен нагоре. Обаче като се зае с работата един адвокат ела да видиш как набързо всички взеха и таксите да си плащат и всичко, но той не им цепеше басма! Евала му правя, разказвал ми е, че вече всичко е коренно различно. Дори и ние се включваме в ремонтите, въпреки че не живеем там, а сме само собственици, апартамента стои празен.
02 Мар 2016, 17:36
Gorice, помагай, това ли са хората? Във фейсбук намерих тази страница, но само името съвпада!!!
https://web.facebook.com/obrazcov.bg
06 Мар 2016, 10:19
До нас също срещнах една табелка на Обравцов вход. ;) Чак и аз се замислих, но няма как да стане. ;) Сега последното, което измислиха е, блока да се отваря с чип - вратата. ;) Но най-готиното е, че домофонната система не работи, което означава, че трябва да слизаме до долу да си посрещаме гостите. :) Отгоре на всичкото, сложиха машинката и онзи ден един комшия се затвори отвън, както уж още не работи, така заработила и не може да се отключи, брава още няма, за да се използва тя за отключването. :) Та така, фал старт. :) Мечтая си за времето, когато ще се махна от тоя блок.
07 Мар 2016, 14:11
rabotnata pchela написа:До нас също срещнах една табелка на Обравцов вход. ;) Чак и аз се замислих, но няма как да стане. ;) Сега последното, което измислиха е, блока да се отваря с чип - вратата. ;) Но най-готиното е, че домофонната система не работи, което означава, че трябва да слизаме до долу да си посрещаме гостите. :) Отгоре на всичкото, сложиха машинката и онзи ден един комшия се затвори отвън, както уж още не работи, така заработила и не може да се отключи, брава още няма, за да се използва тя за отключването. :) Та така, фал старт. :) Мечтая си за времето, когато ще се махна от тоя блок.

Ееех, май всички си мечтаем да се сдобием някой ден с образцов вход.
И при нас с чиповете е така, само че за асансьора. Слизаме да посрещаме гостите, за да ги возим.
Да не говорим за непрекъснато несменени крушки, колко пъти се прибирам по тъмно на етажа.
07 Мар 2016, 14:17
Българите все сме стиснати и мислим, че всичко можем сами за това и не се съгласяваме някой друг да върши нещата вместо нас, пример за това е точно домоуправата. Все някой от блока върши работата, което е тотално безумие.
07 Мар 2016, 18:46
fawla написа:Българите все сме стиснати и мислим, че всичко можем сами за това и не се съгласяваме някой друг да върши нещата вместо нас, пример за това е точно домоуправата. Все някой от блока върши работата, което е тотално безумие.
Абсолютно, стиснати, нахални, неблагодарни...
Темата за най - дразнещите мъже е аналогична с междусъседските отношения. Поговорката, че не е важно на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле, не е случайна!
08 Мар 2016, 10:52
Всякакви глупости може да се измислят от комшиите. Нашите вчера разбрах, че 4 човека обзавели таваните, само те имат ключ, а би следвало да са разпределени между целия блок, та освен, че обзавели горе, ами си и свързали ток от общия електромер и се топлят. :) Имало някои, които дори си пуснали към апартаментите...
08 Мар 2016, 16:19
Pipilota и сега какво, какъв е варианта? В смисъл, за крадения ток. То ви бърка директно в джоба, вероятно с не малко пари. Ако са толкова нагли да се самонастанят, едва ли ще искат да плащат със задна дата. А съденето май е трудна работа. Поне в нашия блок, би било сложно.
08 Мар 2016, 16:42
Не мисля, че има какво да се направи, дори и от енергото не могат да съдействат, ако са включени след електромера. тях ги вълнува да си получават парите, а те явно го правят.
08 Мар 2016, 17:04
С хора, които не искат да се разберат няма как да се разбереш.
Мисля, че най-добре е да се наемат професионалисти и това да стане задължително, вместо да има такива циркове във всеки блок.