08 Мар 2016, 18:28
Pipilota написа:Всякакви глупости може да се измислят от комшиите. Нашите вчера разбрах, че 4 човека обзавели таваните, само те имат ключ, а би следвало да са разпределени между целия блок, та освен, че обзавели горе, ами си и свързали ток от общия електромер и се топлят. :) Имало някои, които дори си пуснали към апартаментите...
09 Мар 2016, 14:05
Pacienti написа:Gorice, помагай, това ли са хората? Във фейсбук намерих тази страница, но само името съвпада!!!
https://web.facebook.com/obrazcov.bg
09 Мар 2016, 16:34
09 Мар 2016, 18:13
10 Мар 2016, 13:59
Gold написа:Jully, има цени.В раздела домашен домоуправител виждам различни пакети с цени.
10 Мар 2016, 18:51
11 Мар 2016, 16:47
Neven498 написа:Чета описанието на пакета домоуправител. Харесва ми това, че имат добре застъпена и юридическа част. Нали това е което все ни куца, точно когато има несъбрани такси от невъзнамеряващи и да го правят комшии или почнат да ни удрят с разни необясними изравнителни сметки, дето не са за нашия блок.
11 Мар 2016, 16:50
11 Мар 2016, 17:09
nefertiti написа:Neven498 написа:Чета описанието на пакета домоуправител. Харесва ми това, че имат добре застъпена и юридическа част. Нали това е което все ни куца, точно когато има несъбрани такси от невъзнамеряващи и да го правят комшии или почнат да ни удрят с разни необясними изравнителни сметки, дето не са за нашия блок.
Тамън и като за случая при Pipilota. Иначе как биха си събрали парите за откраднатия ток, ако не е по съдебен ред.
14 Мар 2016, 18:39
Kaya написа:nefertiti написа:Neven498 написа:Чета описанието на пакета домоуправител. Харесва ми това, че имат добре застъпена и юридическа част. Нали това е което все ни куца, точно когато има несъбрани такси от невъзнамеряващи и да го правят комшии или почнат да ни удрят с разни необясними изравнителни сметки, дето не са за нашия блок.
Тамън и като за случая при Pipilota. Иначе как биха си събрали парите за откраднатия ток, ако не е по съдебен ред.
То надали ще може да се докаже нещо, след като си свалят кабелите или друго...