Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
03 Фев 2016, 16:31
С асансьора не се ли решава проблема като се заключи вратата на етажите, които не плащат, въпреки че какво става ако са повече апартамента на етаж и някой иска да го ползва? Ох не знам, главоболията са много и има натрупване на негативни емоции от години, има хора, които стигат до продажба на апартамент заради лоши съседи, не знам има ли решение този проблем!!!
03 Фев 2016, 16:36
Lisandra написа:С асансьора не се ли решава проблема като се заключи вратата на етажите, които не плащат, въпреки че какво става ако са повече апартамента на етаж и някой иска да го ползва? Ох не знам, главоболията са много и има натрупване на негативни емоции от години, има хора, които стигат до продажба на апартамент заради лоши съседи, не знам има ли решение този проблем!!!
Решението е с тези чипове, които активират асансьора и се спират от домоуправителя, ако някой апартамент не плаща.
03 Фев 2016, 17:42
Във всеки блок има я някоя бабичка, я някой такъв наглец. Нашия бивш домоуправител е откраднал около 2000лв и никой не му търси сметката!

А в момента не си плаща етажните разходи!
04 Фев 2016, 09:37
В нашия блок никой не иска да плаща консумативите за ток и асансьор, спряха ни го и ходим пеша, като всеки се прави на по-тарикат от другия!
04 Фев 2016, 12:44
То не са само проблемите с плащането на асаньора. Всеки път като се развали, домоуправителят и касиерката се надяват, че другия бил звънна и минават дни, докато някой дойде...и от високите етажи катерим пеша. Ами какво да кажем, когато потече от покрива.Трябва да се повика някой да поправи фуга или друго, но пряко засегнатите са само последните 3 етажа . И почват месеци скандали между горните и долните етажи за приоритетите на блока, всеки си има свои сметки, никой не разбира от цялостния проблем.
04 Фев 2016, 13:34
Ей тва е най-гадното, долните етажи винаги са най-спокойни, ама ако стане нещо... много са глупави, нали се руши цялостта на блока и най-малкото цената н аимота им спада.. глупава история.
04 Фев 2016, 17:56
black написа:В нашия блок никой не иска да плаща консумативите за ток и асансьор, спряха ни го и ходим пеша, като всеки се прави на по-тарикат от другия!
Е, няма що, големи тарикати сте, качването на стълби е здравословно!
При нас е малко по друг проблема, имаме един възрастен дядо, който взима парите от наема на общото помещение, самотник е и освен парите от пенсия други доходи няма и си трая, ама нещо напоследък взе забележки да прави и не знам кога ще ми прикипи...
04 Фев 2016, 18:07
ОФ теяв старчоци са ужасни, не стига, че са на умиране и им е все тая какво се случва с блока, ами са и нагли и пречат на младите..
05 Фев 2016, 11:37
svetlozara написа:ОФ теяв старчоци са ужасни, не стига, че са на умиране и им е все тая какво се случва с блока, ами са и нагли и пречат на младите..

Оо, не им пука, просто не искат да дават пари защото им е лесно да обвиняват младите, че не ги бива за нещо, нагла история, неоспоримо!
05 Фев 2016, 12:27
Болна тема и при нас. Не само вътре във входа, но и наоколо. Опитахме няколко съседи да спретнем пространсвото отпред- да оградим участъци, да посадим цветенца, да боядисаме една стара бесетка и една катерушка за децата. Направихме го и изтрая само няколко месеца така. Никой не си прави труда да го поддържа поне в този вид, а за капак и стават скандали ако им се скараш да пазят. Почват се редовните "кой си ти, че ще ми кажеш..".