05 Фев 2016, 12:48
Leonora написа:Болна тема и при нас. Не само вътре във входа, но и наоколо. Опитахме няколко съседи да спретнем пространсвото отпред- да оградим участъци, да посадим цветенца, да боядисаме една стара бесетка и една катерушка за децата. Направихме го и изтрая само няколко месеца така. Никой не си прави труда да го поддържа поне в този вид, а за капак и стават скандали ако им се скараш да пазят. Почват се редовните "кой си ти, че ще ми кажеш..".
05 Фев 2016, 14:17
05 Фев 2016, 14:45
annamaria написа:явно не съм единствената,която толкова много да е набрала напрежение. и кво правим,значи всички трябва да се намърдаме да живеем по долните етажи. или просто трябва законите да се спазват. ей затва хората в цивилизованите страни си имат професионално отношение по тези въпроси и там такова скътаване няма. но докато стигнем такова ниво и ние трябва да минат светлинни години...
08 Фев 2016, 13:16
Lollipop написа:annamaria написа:явно не съм единствената,която толкова много да е набрала напрежение. и кво правим,значи всички трябва да се намърдаме да живеем по долните етажи. или просто трябва законите да се спазват. ей затва хората в цивилизованите страни си имат професионално отношение по тези въпроси и там такова скътаване няма. но докато стигнем такова ниво и ние трябва да минат светлинни години...
Няма да е скоро, защото и децата си възпитаваме в стила "кой си ти бе".. тъй че не се надявай. Добре, че поне се появиха частните домоуправители, те си знаят правата и законите хората и при тях няма хънмън.
08 Фев 2016, 13:31
08 Фев 2016, 15:00
asdddwww написа:Ако има кой да я плаща тая услуга обаче... защото на много места не искат да се плащат обичайните неща, а камоли допълнително за фирма.
08 Фев 2016, 15:11
08 Фев 2016, 15:23
Gorica23 написа:asdddwww написа:Ако има кой да я плаща тая услуга обаче... защото на много места не искат да се плащат обичайните неща, а камоли допълнително за фирма.
Едфинствено знам, че се плаща по 10 лв. на апартамент, а не на човек, защото го питах дали дава пари за мен, което излиза по - евтино от нашата кооперация, където събираме по 5 лв. на човек.
08 Фев 2016, 16:26
silver933 написа:Gorica23 написа:asdddwww написа:Ако има кой да я плаща тая услуга обаче... защото на много места не искат да се плащат обичайните неща, а камоли допълнително за фирма.
Едфинствено знам, че се плаща по 10 лв. на апартамент, а не на човек, защото го питах дали дава пари за мен, което излиза по - евтино от нашата кооперация, където събираме по 5 лв. на човек.
Не се ли събират повече пари? т.е. освен въпросните за заплата на фирмата, то и иначе за разходи?
08 Фев 2016, 16:35