Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
23 Фев 2016, 19:58
Ясно! Разходите са за апартамент, а не за брой народ вътре, което прави по 3,50 на човек, което хич не е много! Останалите 11 лева са за общата услуга, което е добре, стига в блоковете да не са стиснати като в блока на пчелата.
Но ако е нормален и успешно реализиран блок, то това дори са доста изгодни числа. Което прави по 25 лева на 4 членно семейство, за да живееш в нормален блок със сигурност при необходимост от ремонти или друго. На мен идеята ми се вижда страхотна дори.
24 Фев 2016, 16:00
Goritse, то щом е така, това си е направо без пари. плюс това ти го прави професионалист. я вземи ми прати тая бележка и на мен, та да я покажа на устатите бабишкери в нашия вход.и нас ни предстои общо събрание,та да взема да им покажа как се уреждат тези неща. младите сме абсолютно за това да си наемем професионален домоуправител.
24 Фев 2016, 21:47
Gorica23 , много благодаря за инфото! От това, което виждам, нещата изглеждат доста добре. Не мисля, че излиза по-скъпо от досегашните пари, които всички даваме.
Извинявам се за въпроса, ако вече е обсъждано или съм пропуснала или не съм разбрала, но къде ги плащате тези такси, че са на бележка? Аз мислех, че минават да събират, а то май вие ходите да ги плащате в накакъв офис ли?
25 Фев 2016, 14:10
Gold написа:Gorica23 , много благодаря за инфото! От това, което виждам, нещата изглеждат доста добре. Не мисля, че излиза по-скъпо от досегашните пари, които всички даваме.
Извинявам се за въпроса, ако вече е обсъждано или съм пропуснала или не съм разбрала, но къде ги плащате тези такси, че са на бележка? Аз мислех, че минават да събират, а то май вие ходите да ги плащате в накакъв офис ли?
Не ходим ние, тяхно задължение е, имат касиер, който събира парите и дава касова бележка като платиш, подобно на фирмите за доставка. Даже момчето ми каза, че скоро ще може да следим всичко в интернет. :)
25 Фев 2016, 16:37
Goritse, ти ме утрепа.
Направо не мога да повярвам, че има такава фирма, която да се занимава професионално с тези неща и то за съвдем нормална цена. че то кажи речи и ние плащаме същите пари за недобре свършена работа.просто нямам търпение да дойде следващото общо събрание да им предложа на тия капути от входа идеята да си наемем и ние професионален домоуправител. а и вярвам, че досегашния ни управител също нищо няма да има против да се оттегли от длъжността предвид нервите, които хаби.
25 Фев 2016, 18:59
Ако това е разчета на таксите с професионален домоуправител, излиза, че не само всеки блок може да си го позволи, а даже трябва и да е предпочитан. В нашия блок хем плащаме повече, хем все има разправии и недоволни. Gorica23 , a доволни ли са хората в блока от изпълнението на услугата?
26 Фев 2016, 17:39
Gorica23 написа:Gold написа:Gorica23 , много благодаря за инфото! От това, което виждам, нещата изглеждат доста добре. Не мисля, че излиза по-скъпо от досегашните пари, които всички даваме.
Не ходим ние, тяхно задължение е, имат касиер, който събира парите и дава касова бележка като платиш, подобно на фирмите за доставка. Даже момчето ми каза, че скоро ще може да следим всичко в интернет. :)
Да де, вярно, че едва ли с тетрадки като наште :).
А как ще се следите в интернет? Ще си публикуват на сайта спиците, за да си следиш кога имаш да прави вноски?
29 Фев 2016, 12:32
Gorica23 написа:Gold написа:Gorica23 , много благодаря за инфото! От това, което виждам, нещата изглеждат доста добре. Не мисля, че излиза по-скъпо от досегашните пари, които всички даваме.
Дано минават в следработно време за нас, че това ми е голям проблем. Дойдат докато сме на работа и после иди се оправяй. Ако и по интернет може да се плати, още по-добре.
29 Фев 2016, 13:48
pravilno написа:Gorica23 написа:Gold написа:Gorica23 , много благодаря за инфото! От това, което виждам, нещата изглеждат доста добре. Не мисля, че излиза по-скъпо от досегашните пари, които всички даваме.
Дано минават в следработно време за нас, че това ми е голям проблем. Дойдат докато сме на работа и после иди се оправяй. Ако и по интернет може да се плати, още по-добре.
тоест и ако аз разбирам правилно, в интернет публикуват информация кой си е платил? има ли санкции за тези, които се скътават и не искат да плащат?