Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
24 Окт 2011, 13:03
bubulina, права си. Здрав дух в здраво тяло бих допълнила.
24 Окт 2011, 14:59
bubulina написа:Освен задължителните ваксини, други не съм си слагала. Имам позната, която всяка година си слага противогрипна ваксина, и пак се разболява. Всичко си зависи от здравината на организма и имунната система. Ако си на 26г. и тежиш 45 кг. не се храниш подобаващо и не приемаш достатъчно витамини, каквато и ваксина да си сложиш, пак първия вирус ще се лепне за теб.

Абе не е до килограмите, аз винаги съм била 45-48 кила, но много рядко боледувам.Но наистина съм съгласна, че храната, която приемаме трябва да бъде добре балансирана и задължително суров плод или зеленчук.
28 Окт 2011, 15:58
А кофа е добре да се постави ваксината?
08 Ное 2011, 11:11
Ваксината мисля, че е добре да се постави в средата на есента, при пълно здраве.
08 Ное 2011, 12:22
Искам да попитам!Ваксината е еднократна доза за един възрастен, но може ли да се раздели за две деца примерно или трябва да се закупят две такива ваксини.
08 Ное 2011, 17:59
коя е най-добрата ваксина?каква е цената?
09 Ное 2011, 17:38
Ами то за най-добрата едва ли някой може да каже. Всяка година върлуват различни вируси и ваксините се правят според бактериите причинители. Но цената не е висока, Ваксигрип например струва около 12-13лв.
14 Ное 2011, 11:44
bubulina написа:Ами то за най-добрата едва ли някой може да каже. Всяка година върлуват различни вируси и ваксините се правят според бактериите причинители. Но цената не е висока, Ваксигрип например струва около 12-13лв.
Ако наистина има добър ефект си струва да дадеш 12-13 лева, като знам колко струва лечението на един грип. Не ти мърдат поне 20-30 лева за една най-обикновена настинка.
15 Ное 2011, 15:46
Да наистина този сироп е много хубав, много родители го дават на децата си.
15 Ное 2011, 15:56
micky написа:Да наистина този сироп е много хубав, много родители го дават на децата си.
Вероятно не си съвсем наясно, но това определно не е сироп

Ваксигрип е ваксина и далеч не се прилага от родителите а след преглед от личния лекар и педиатъра се поставя в началото на есенния сезон. Преди да пишеш прочети поне заглавието