Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
17 Окт 2011, 14:20
Поставихте ли си ваксина против грип? От доста места чувам къде положителни, къде отрицателни коментари за ваксината против грип Ваксигрип, но все още се чудя дали да си я поставя. Някои казват, че наистина пази от грип и цяла зима нямат проблеми, ако се разболеят от грип всичко минава леко и на крак. Други пък са скептично настроени срещу тези ваксини и казват, че не предпазват от нищо.Вие какво ще ме посъветвате?
18 Окт 2011, 13:57
В Европейските страни над 70% от населението се ваксинира. В България сме всички големи всезнайковци и процента на ваксинирани е нищожен. Аз и семейството ми се ваксинираме всяка година вече близо 7-8 години и мога да кажа, че каквото и да ни хване го изкарваме доста по-леко. Но всеки сам си решава- ваксината струва 12 лв с поставянето, а като се разболее човек дава в пъти повече за лекарства, които не знам дали е по-полезно да вземаш.
18 Окт 2011, 14:26
Грипът е силно заразен и се разпространява бързо. Никога не може да се предвиди колко сериозни ще бъдат последиците от грипа. Ето защо е препоръчително да се ваксинирате срещу грип всяка година.
Ваксинирането е най-ефективната защита.
Ваксинирането срещу грип помага на Вашето тяло да посрещне защитено грипния вирус и да се пребори с него.
Защитете от грип себе си и хората, които обичате с Ваксигрип.
18 Окт 2011, 14:48
karakasheva написа:Грипът е силно заразен и се разпространява бързо. Никога не може да се предвиди колко сериозни ще бъдат последиците от грипа. Ето защо е препоръчително да се ваксинирате срещу грип всяка година.
Ваксинирането е най-ефективната защита.
Ваксинирането срещу грип помага на Вашето тяло да посрещне защитено грипния вирус и да се пребори с него.
Защитете от грип себе си и хората, които обичате с Ваксигрип.
Ауууу звучи като реклама, е как да не си поставиш ваксина в такъв случай !Вие поставихте ли си ваксина тази година?
19 Окт 2011, 00:01
Аз не се ваксинирам, гледам да живея здравословно и ...болестите ме отминават. Гледам да вменя това и на децата ми.
19 Окт 2011, 05:05
Никакви ваксини. Не вършат никаква работа и според мен са една измишльотина с която само прибират пари от хората...
19 Окт 2011, 09:22
Аз също не съм си слагала противогрипна ваксина. И според мен не вършат работа.
20 Окт 2011, 10:17
Много наболяла тема за или против противогрипните ваксини при малките деца.Добре е да получа малко повече информация и различни мнения.Нека всеки сподели своето мнение.
22 Окт 2011, 19:47
Не бих се ваксинирала, нещо ме съмняват тези ваксини.
24 Окт 2011, 09:33
Освен задължителните ваксини, други не съм си слагала. Имам позната, която всяка година си слага противогрипна ваксина, и пак се разболява. Всичко си зависи от здравината на организма и имунната система. Ако си на 26г. и тежиш 45 кг. не се храниш подобаващо и не приемаш достатъчно витамини, каквато и ваксина да си сложиш, пак първия вирус ще се лепне за теб.