23 Фев 2016, 17:08
penelopa написа:Malina написа:iwoni написа:Малко кофти е станало, но случват се такива работи. Вие пък ги изкарахте хората големите грешници. Кой знае и вие какви конфузи имате, а тука се правите на големите моралисти
.
Е, моля ти се. Тук не е въпросът да попаднеш в конфузна ситуация, а става въпрос за това, да правиш секс, докато детето ти е в леглото. Това е ненормално! Защото съвсем в реда на нещата е детето да се чувства притеснено, застрашено, уплашено и объркано, след като види родителите си на калъп и то точно до него, тук не става въпрос да е в съседно легло в една стая, а в едно общо легло. Това вече граничи с абсолютната простотия.За мен лично такива случки трябва да се обсъждат със специалисти, защото на някой трябва да му хлопа дъската, че да прави секс в леглото, където е детето му!
Ако ме питате мен, дали в леглото или в същата стая е едно и също, детето все ще е стреснато! Така че ако толкова са на зор мама и тати, да се заключват в стаята през деня, а нощем детето да си спи в стаята.
25 Фев 2016, 13:38
26 Фев 2016, 17:33
pavleta написа:То голямо успокоение като е с гръб към тях!Ние един ден с моя се бяхме заключили с цел да не ни изненадат, въпреки че децата бяха навън. По едно време се прибрали, търсят ни и като видяха, че е заключено почна едно блъскане по вратата, чудо! Изкараха си акъла
11 Мар 2016, 04:16
11 Мар 2016, 10:17
12 Мар 2016, 01:47
zagrijena написа:Аз като бях малка спяхме в една стая с родителите ми, не съм ги виждала, но съм чувала звуците. Ами честно да кажа не усещам да ми има нещо на психиката!
12 Мар 2016, 10:36
rose_92 написа:zagrijena написа:Аз като бях малка спяхме в една стая с родителите ми, не съм ги виждала, но съм чувала звуците. Ами честно да кажа не усещам да ми има нещо на психиката!
Щото не си ги видяла.
12 Мар 2016, 14:15
12 Мар 2016, 16:39
analizatorka написа:rose_92 написа:zagrijena написа:Аз като бях малка спяхме в една стая с родителите ми, не съм ги виждала, но съм чувала звуците. Ами честно да кажа не усещам да ми има нещо на психиката!
Щото не си ги видяла.
И какво ще види - голяма издута купчина, наметната с юргана.
14 Мар 2016, 15:38