19 Фев 2016, 11:16
19 Фев 2016, 11:24
19 Фев 2016, 11:37
irka написа:Срам не срам, ще ви споделя каква конфузна ситуация ми се случи. Дъщеря ми е на 7 години, има си отделна стая, но онази вечер нещо й беше криво и се присламчи в леглото при нас с баща й. Легнахме си, тя бързо заспа и нас ни удари нещо хормоназа беля. Сещате се, няма да изпадам в подробности. Точно в сюблимния момент, мъжа ми върху мен, аз едва сдържам звуците от устата си и гледам нашето момиче като се ококрило срещу нас!
Ами сега? Позакрихме се, почнах аз да я баламосвам, тя уж се поуспокои и пак легна. Мина ми и настроение и всичко. После един-два дена се държа малко странно и ни гледаше под вежди, но мина.
19 Фев 2016, 11:48
Galina.bg написа:irka написа:Срам не срам, ще ви споделя каква конфузна ситуация ми се случи. Дъщеря ми е на 7 години, има си отделна стая, но онази вечер нещо й беше криво и се присламчи в леглото при нас с баща й. Легнахме си, тя бързо заспа и нас ни удари нещо хормоназа беля. Сещате се, няма да изпадам в подробности. Точно в сюблимния момент, мъжа ми върху мен, аз едва сдържам звуците от устата си и гледам нашето момиче като се ококрило срещу нас!
Ами сега? Позакрихме се, почнах аз да я баламосвам, тя уж се поуспокои и пак легна. Мина ми и настроение и всичко. После един-два дена се държа малко странно и ни гледаше под вежди, но мина.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?????
19 Фев 2016, 11:53
irka написа:Как да разбирам въпроса ви? Дали сме нормални, защото сме правили секс в присъствието на детето или ненормално съм подходила след като ни е видяла? Ако един ми каже, че не му се е случвало да прави секс през НОЩТА, когато детето му спи в същата стая, ще си посипя главата с пепел.
19 Фев 2016, 12:10
21 Фев 2016, 16:02
Pipilota написа:Абе едно е в СЪЩАТА стая, съвсем друго е да сте в едно легло, това е извратено!![]()
![]()
22 Фев 2016, 10:43
23 Фев 2016, 15:08
iwoni написа:Малко кофти е станало, но случват се такива работи. Вие пък ги изкарахте хората големите грешници. Кой знае и вие какви конфузи имате, а тука се правите на големите моралисти
.
23 Фев 2016, 17:00
Malina написа:iwoni написа:Малко кофти е станало, но случват се такива работи. Вие пък ги изкарахте хората големите грешници. Кой знае и вие какви конфузи имате, а тука се правите на големите моралисти
.
Е, моля ти се. Тук не е въпросът да попаднеш в конфузна ситуация, а става въпрос за това, да правиш секс, докато детето ти е в леглото. Това е ненормално! Защото съвсем в реда на нещата е детето да се чувства притеснено, застрашено, уплашено и объркано, след като види родителите си на калъп и то точно до него, тук не става въпрос да е в съседно легло в една стая, а в едно общо легло. Това вече граничи с абсолютната простотия.За мен лично такива случки трябва да се обсъждат със специалисти, защото на някой трябва да му хлопа дъската, че да прави секс в леглото, където е детето му!