01 Мар 2016, 18:36
01 Мар 2016, 22:39
02 Мар 2016, 09:36
02 Мар 2016, 10:25
02 Мар 2016, 11:34
mamina написа:Ако не искаш да се отказваш съвсем от месото, по 130-150 гр дневно можеш да хапваш пиле или риба.
02 Мар 2016, 12:09
02 Мар 2016, 12:54
02 Мар 2016, 13:10
zagrijena написа:Ако целиш определени резултати, сигурно е задължително. То и много специалисти се навъдиха и голям подбор си трябва. Ако имаш познат, допирал до тях, още по-добре.
02 Мар 2016, 15:18
02 Мар 2016, 15:56
KonFuci написа:Благодаря на всички за отговорите.
От вчера до днес се ровя в нета. Проблемът при мен е, че малко трудно се доверявам на всякакви доктори, а когато става дума за хранене, държа специалиста най-малкото да изглежда като човек който се храни здравословно. Намерих даже някаква онлайн консултация, ама не съм запознат с цените, и не знам дали е добра офертата.
http://www.vitarama.bg/bg/konsultacii/26/pages/
По-горе някой написа 70-80 лв, ама дали е стандартна цена това? Предполагам, че си зависи от центъра, в който те консултират. Ако все пак някой е ползвал такъв специалист и е доволен, ще се радвам да го препоръча. Иначе изчетох доста статии в нета, и за рибата и за всичко, ама като знам как рибата се консервира предимно със сол, а солта задържа течности, и реално от нея най-често се пълнее, някак не ми се струва удачна подобна диета, стига рибата да не е прясно уловена, което вече си е доста сложно. Четох и за ядки, които компенсират веществата на месото, ама все пак това е интернет и не знам на какво да вярвам