Идеи за пречистване на организма.

Re: Идеи за пречистване на организма.

Мнениеот qproin » 26 Окт 2011, 22:53

valiart написа:Турската баня е добър вариант за пречистване на организма от токсините. Въобще посещението на СПА центровете пречиства не само организма, но и съзнанието. Успокоява ума, намалява стреса. А масажа с мед буквално изсмуква вредностите.

Ходила ли си на турска баня? Аз не съм за съжаление, но от приятели знам че е много хубаво.
qproin

Мнениеот valiart » 26 Окт 2011, 23:49

Да, посещавала съм десетки пъти и горещо ти препоръчвам. Откриеш ли това удоволсвие на СПА центровете, винаги ще го търсиш.
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 27 Окт 2011, 08:55

valiart написа:Да, посещавала съм десетки пъти и горещо ти препоръчвам. Откриеш ли това удоволсвие на СПА центровете, винаги ще го търсиш.

Аз лично не мога да си представа това Спа, явно само жени ходят там, защото този горещ въздух вътре, както в самата сауна от мъжете трудно се понася. Нали знаеш, че мъжете предпочитат по-студеното
kriskiss2001

Мнениеот valiart » 27 Окт 2011, 13:08

И аз съм забелязала нещо такова. Когато вляза с моя човек в парната баня, той все гледа, да е по-близо до вратата :lol:
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 27 Окт 2011, 13:20

valiart написа:И аз съм забелязала нещо такова. Когато вляза с моя човек в парната баня, той все гледа, да е по-близо до вратата :lol:

Макар ти да си вътре, той стои до вратата , готов на пружина да излети. То си е гадно, не се диша. Друго си е в басейна. На село имам къща с 200кв.м. райграс и басейн и си е супер, жега лятото ,но готино във водата. ама спа, не засега :lol: :roll: :P
kriskiss2001

Мнениеот qproin » 27 Окт 2011, 22:50

Да си призная и аз откачам в сауна като вляза, доста ми става нервно и все си мисля, че няма да мога да отворя вратата и ще се изпаря там.
qproin

Мнениеот valiart » 27 Окт 2011, 23:47

Ха ха:))) В сауната на мен не ми е гот, харесвам парната баня, там си като в облаците:) Тялото ти се наморя само от влажния въздух и в комбинция с аромата на етеричните масла и отпускащата chill-out музика си е направо божествено! qproin, непременно я посети, после пак ше си говорим ;)
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 28 Окт 2011, 09:48

valiart написа:Ха ха:))) В сауната на мен не ми е гот, харесвам парната баня, там си като в облаците:) Тялото ти се наморя само от влажния въздух и в комбинция с аромата на етеричните масла и отпускащата chill-out музика си е направо божествено! qproin, непременно я посети, после пак ше си говорим ;)

chill-out музиката е готина, купих два диска преди два месеца и много ми харесват, пускам си ги и в колата, но в сауна не влизам и аз. Ще ми прилошее от липса на кислород. Убеден съм. Наздраве
kriskiss2001

Мнениеот qproin » 28 Окт 2011, 13:48

kriskiss2001 написа:
valiart написа:Ха ха:))) В сауната на мен не ми е гот, харесвам парната баня, там си като в облаците:) Тялото ти се наморя само от влажния въздух и в комбинция с аромата на етеричните масла и отпускащата chill-out музика си е направо божествено! qproin, непременно я посети, после пак ше си говорим ;)

chill-out музиката е готина, купих два диска преди два месеца и много ми харесват, пускам си ги и в колата, но в сауна не влизам и аз. Ще ми прилошее от липса на кислород. Убеден съм. Наздраве

И аз съм пас, май търсех по-лесен начин за пречистване. Ще си ходя токсична ако цената, която трябва да е плащам е с пот и клизми :lol:
qproin

Мнениеот valiart » 28 Окт 2011, 15:42

Който сам не иска да си помогне, друг съвсем не би могъл...
Аватар
valiart

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски