Идеи за пречистване на организма.

Re: Идеи за пречистване на организма.

Мнениеот kriskiss2001 » 28 Окт 2011, 15:47

valiart написа:Който сам не иска да си помогне, друг съвсем не би могъл...

С пот и клизми е кофти, но дава най-добри резултати, но и аз няма да пробвам с това. Виж с една хубава разходка и хубав натурален сок може :P
kriskiss2001

Мнениеот valiart » 28 Окт 2011, 16:14

kriskiss2001 написа:
valiart написа:Ха ха:))) В сауната на мен не ми е гот, харесвам парната баня, там си като в облаците:) Тялото ти се наморя само от влажния въздух и в комбинция с аромата на етеричните масла и отпускащата chill-out музика си е направо божествено! qproin, непременно я посети, после пак ше си говорим ;)

chill-out музиката е готина, купих два диска преди два месеца и много ми харесват, пускам си ги и в колата, но в сауна не влизам и аз. Ще ми прилошее от липса на кислород. Убеден съм. Наздраве

Спокойно не е чак толкова горещо. Зависи и човек какъв е, разбира се. Ако е някой флегматична и анемична натура, то и един вятър да го духне ше падне. Вътре в помещението си има чешма, душове от които се поливаш и разхлаждаш. А ако останете на саме с половинката, може да ви дойдат и други идейки;) голите тела предразполагат към такива неща;) Аз лично съм се възползвала многократно от отдалата ми се възможност:)
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 28 Окт 2011, 16:17

Голите тела да, но тази жега не е за мен и без това от любовната игра градуса се повишава, нямам нужда от сауна ;)
kriskiss2001

Мнениеот valiart » 28 Окт 2011, 17:03

Ех, добре - така да е. Исках много да ви накарам да си подарите това усещане, но като сте толкова скиптичи, какво да ви правя. Аз изказвам своето мнение от позицията на запозната и ползвала всичко това. А изказване от рода няма да ходя, щото ше ми е горещо и ше се потя не мога да приема, при положение, че крака ти не е стъпвал на такова място, няма как да го даваш. Сещам се за една приказка: Ти ял ли си печена кокошка? Не не съм ама бати каза, че е много вкусна :lol: Трябва да се дава мнение само ако си го изпитал, всичко друго е теория на вероятностите и талаш във форума.
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 28 Окт 2011, 17:06

valiart написа:Ех, добре - така да е. Исках много да ви накарам да си подарите това усещане, но като сте толкова скиптичи, какво да ви правя. Аз изказвам своето мнение от позицията на запозната и ползвала всичко това. А изказване от рода няма да ходя, щото ше ми е горещо и ше се потя не мога да приема, при положение, че крака ти не е стъпвал на такова място, няма как да го даваш. Сещам се за една приказка: Ти ял ли си печена кокошка? Не не съм ама бати каза, че е много вкусна :lol: Трябва да се дава мнение само ако си го изпитал, всичко друго е теория на вероятностите и талаш във форума.

Поне за рождения ден знам какъв подарък да ти направя. Това с кокошката не съм го чувал, но ми харесва.
kriskiss2001

Мнениеот valiart » 28 Окт 2011, 17:15

Ако отидем двамата на парна баня съм сигурна, че ще я заобичш, дори ще ти стане любима:) Рожденният ми ден е през август ;)
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 28 Окт 2011, 17:16

valiart написа:Ако отидем двамата на парна баня съм сигурна, че ще я заобичш, дори ще ти стане любима:) Рожденният ми ден е през август ;)

Знам, нали си лъвица. Ама ако и в парната баня си лъвица ще изкъртим стените от .... чакай, че забравих, че сме във форума он-лайн :oops:
kriskiss2001

Мнениеот qproin » 29 Окт 2011, 09:35

valiart написа:Ех, добре - така да е. Исках много да ви накарам да си подарите това усещане, но като сте толкова скиптичи, какво да ви правя. Аз изказвам своето мнение от позицията на запозната и ползвала всичко това. А изказване от рода няма да ходя, щото ше ми е горещо и ше се потя не мога да приема, при положение, че крака ти не е стъпвал на такова място, няма как да го даваш. Сещам се за една приказка: Ти ял ли си печена кокошка? Не не съм ама бати каза, че е много вкусна :lol: Трябва да се дава мнение само ако си го изпитал, всичко друго е теория на вероятностите и талаш във форума.

Е аз съм ходила на сауна и затова се изказвам така.Пък и идеята на форума доколкото схващам е тези които са яли печената кокошка да си кажат мнението. Така, че благодарим ти, Валя :)
qproin

Мнениеот valiart » 29 Окт 2011, 12:13

Аз само и единствено съм говорила за ПАРНА БАНЯ :!: не за САУНА. Има разлика между двете ;) :lol:
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 30 Окт 2011, 19:11

valiart написа:Аз само и единствено съм говорила за ПАРНА БАНЯ :!: не за САУНА. Има разлика между двете ;) :lol:

Нави ме, кога ще ме водиш на парна баня? Ама обещавам да съм палав, няма да се сдържам :oops:
kriskiss2001

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски