valiart написа:Който сам не иска да си помогне, друг съвсем не би могъл...
С пот и клизми е кофти, но дава най-добри резултати, но и аз няма да пробвам с това. Виж с една хубава разходка и хубав натурален сок може

valiart написа:Който сам не иска да си помогне, друг съвсем не би могъл...
kriskiss2001 написа:valiart написа:Ха ха:))) В сауната на мен не ми е гот, харесвам парната баня, там си като в облаците:) Тялото ти се наморя само от влажния въздух и в комбинция с аромата на етеричните масла и отпускащата chill-out музика си е направо божествено! qproin, непременно я посети, после пак ше си говорим
chill-out музиката е готина, купих два диска преди два месеца и много ми харесват, пускам си ги и в колата, но в сауна не влизам и аз. Ще ми прилошее от липса на кислород. Убеден съм. Наздраве
valiart написа:Ех, добре - така да е. Исках много да ви накарам да си подарите това усещане, но като сте толкова скиптичи, какво да ви правя. Аз изказвам своето мнение от позицията на запозната и ползвала всичко това. А изказване от рода няма да ходя, щото ше ми е горещо и ше се потя не мога да приема, при положение, че крака ти не е стъпвал на такова място, няма как да го даваш. Сещам се за една приказка: Ти ял ли си печена кокошка? Не не съм ама бати каза, че е много вкуснаТрябва да се дава мнение само ако си го изпитал, всичко друго е теория на вероятностите и талаш във форума.
valiart написа:Ако отидем двамата на парна баня съм сигурна, че ще я заобичш, дори ще ти стане любима:) Рожденният ми ден е през август
valiart написа:Ех, добре - така да е. Исках много да ви накарам да си подарите това усещане, но като сте толкова скиптичи, какво да ви правя. Аз изказвам своето мнение от позицията на запозната и ползвала всичко това. А изказване от рода няма да ходя, щото ше ми е горещо и ше се потя не мога да приема, при положение, че крака ти не е стъпвал на такова място, няма как да го даваш. Сещам се за една приказка: Ти ял ли си печена кокошка? Не не съм ама бати каза, че е много вкуснаТрябва да се дава мнение само ако си го изпитал, всичко друго е теория на вероятностите и талаш във форума.
valiart написа:Аз само и единствено съм говорила за ПАРНА БАНЯне за САУНА. Има разлика между двете
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта