30 Окт 2011, 19:51
valiart написа:Аз само и единствено съм говорила за ПАРНА БАНЯ

не за САУНА. Има разлика между двете

а аз само и единствено съм говорила за сауна
30 Окт 2011, 22:16
qproin написа:valiart написа:Аз само и единствено съм говорила за ПАРНА БАНЯ

не за САУНА. Има разлика между двете

а аз само и единствено съм говорила за сауна

Значи се разбрахме, ти отиваш в сауната, а ние с Валя в Парната баня
24 Ное 2011, 20:57
Сауна
Всеки спа-център вече има различни видове сауни. Загряването в парна сауна или в инфрачервена сауна разширява порите, подобрява потенето, освобождават се токсините и се засилва кръвообращението. Охлаждането под течаща вода или в студен басейн действа изключително тонизиращо както върху периферните нерви, така и на кръвоносните съдове, и на сърцето. Редуването им неколкократно прави тялото пригодно и по-издръжливо на ниските температури навън. Освен това сауната способства за здрав сън и подобрява сексуалния живот.
Закаляването чрез принципа топло – студено осигурява живот в добра обща кондиция, без настинки, без депресия и в пълна активност през по–предизвикателния есенно-зимен период.
25 Ное 2011, 15:10
Аз се опитвам в началото на пролетта да погладувам няколко дни, именно за пречистване на организма. Карам един ден на няколко ябълки и банани. Втори - на кисело мляко и трети - на варени картофи. И задължително много вода. Трудничко ми е -особено първия ден, но успявам!
25 Ное 2011, 21:44
radowen написа:Аз се опитвам в началото на пролетта да погладувам няколко дни, именно за пречистване на организма. Карам един ден на няколко ябълки и банани. Втори - на кисело мляко и трети - на варени картофи. И задължително много вода. Трудничко ми е -особено първия ден, но успявам!
Браво - героиня си направо!:) Аз най-много ден мога да погладувам, ама цели три дниии дори и там нещичко да хапвам не мога. По принцип използвам дните в които сякаш нямам апетит. Не се насилвам да ям, као не съм гладна, но пък имам дни в които направо омитам хладилника.
28 Ное 2011, 10:53
Трудничко се издържа, ама инатът ми е голям

- така казва съпругът ми! И без това имам 5-6 излишни килограма, от които така и не мога да се оттърва! Иначе и аз имам дни, в които апетитът ми няма край! Това са дните непосредствено преди менструацията ми и тогава съм направо унищожител на храна, особено на шоколад!
30 Сеп 2014, 15:47
Клизмата е много добра идея, но не винаги е подходяща. И не трябва да се прави често.
05 Дек 2014, 16:39
То като прочетох и какви коментари има отдолу още повече ми се отщя